Orgazmus gombnyomásra? Igen!

Forrás: Thinkstock -
ideg nők implantátum távirányító orvos orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára lehetségessé válik az eddig elképzelhetetlen: egy speciális eszköznek hála bárki átélheti az orgazmust – egyetlen gombnyomás hatására.

Egyetlen mozdulat, és máris a csúcson köthetnek ki azok, akik rendelkeznek a Stuart Meloy orvos által feltalált speciális implantátummal. Ezt a cigarettás doboz nagyságú szerkezetet a bőr alá kell ültetni, orgazmus-generáló hatását pedig a gerincvelő megfelelő idegeihez kapcsolódó elektródákkal és az azokat szabályozó távirányítóval lehet elérni.

Forrás: Thinkstock

A készülék ötletgazdája, Stuart Meloy egy hölgy vizsgálata közben jött rá a forradalmi újításra, amikor a nő a rajta elhelyezett elektródáktól sikongatni kezdett. Bár a szerkezet egyelőre még teszt alatt van, Jim Pfaus montreáli neurobiológus szerint ezzel a nők azon 10-15%-án tudnak majd segíteni, akik még sosem éltek át orgazmust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.