Úgy tűnik, igaz, hogy minden agyban dől el. Az is, hogyan, mikor és milyen körülmények között érkezik az eget rengető gyönyör. Orgazmus hipnózisban? Létezik. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

A hipnózis mentőöv lehet a szexuális zavarokkal küzdő emberek számára, mert előfordulhatnak olyan lelki sérülések, elakadások, amelyeket a tudatalattiból csakis óvatos terápiával, gyengéd hipnózistechnikával lehet előcsalogatni.

Forrás: Thinkstock
Marton Ildikó hipnózisterapeuta páciense: Anna
"A hipnózis alapvető segítség lehet olyan emberek számára, akiket szexuálisan megaláztak, molesztáltak, esetleg megerőszakolták őket. A gyerekkor sérülései is remekül feldolgozhatók a hipnózis segítségével" - mondja a szakértő.

"Az egyik páciensem, Anna a 40-es éveiben járt, amikor végre segítséget kért tőlem. Kiderült, nincs különösebb problémája a szexszel, csak épp az ejakulálás pillanata, az ondó visszataszító számára. A férje mellett, aki szex közben természetes módon ejakulált, olyan szeretőt keresett magának, akivel az együttlét minden mozzanatát élvezhette az ejakuláció taszító élménye nélkül.

A hipnózis alatt kiderült, hogy amikor még egészen kicsi gyerek volt, a testvérével belopóztak a szüleik hálószobájába, és feltúrták az ágyat. A szülők sajnos nem voltak túl gondosak, és a gyerekek megtalálták az éjjeli szex nyomait az ágyban, többek között a spermával teli óvszert is. A használt óvszer szaga és az azt kísérő undor égett bele mélyen a páciens lelkébe, és akadályozta meg abban, hogy párjával élvezhesse a szex teljességét."
Marton Ildikó hipnózisterapeuta páciense: Margó

"Margónak komoly gondjai voltak a szexszel, nem tudta elengedni magát az ágyban. A hipnózisban képes volt felidézni a probléma okát.

Kiderült, hogy egy alkalommal a szülei a nagymamára bízták, aki a felügyeletet továbbpasszolta a nagybácsinak, aki kihasználta a lehetőséget, és az akkor alig hároméves kislányt szexuálisan inzultálta. A bugyijába nyúlt, tapogatta, izgatta a gyereket. Olyan mélyen bevésődött a szégyennel, fájdalommal teli esemény, hogy hipnózis közben Margó többször is felkiáltott: - Érzem, hogy bűzlik a sörtől! Ne, fáj!

Minden érintés, a borosta karcolása, a szagok beépültek Margó emlékei közé, és megakadályozták abban, hogy felnőttkorban átadja magát a szexuális örömöknek."

Szakértőnk úgy látja, hogy a hipnózis nemcsak arra jó, hogy oldja a különböző szexuális problémákat, de intenzívebbé teheti az erotikát is. "Segédeszközök nélkül, akár akkor is, ha nincs partnere valakinek, a hipnózis segítségével képesek vagyunk érzéki körülményeket, hátteret varázsolni az önkielégítéshez. Ráadásul a csúcsra érhetünk úgy is, hogy egy mozdulatot sem teszünk érte, mert az agyunk mindent megteremt az orgazmus eléréséhez. A hipnotikus utazás alatt ugyanis érzékszerveink még érzékenyebbek, és nagyon erős ingerekkel kényeztethetjük magunkat. Ehhez azonban érdemes elsajátítani egy egyszerű technikát, az önhipnózist." 

Forrás: Thinkstock
Bea 32, irodavezető
"Eszembe se jutott, hogy az erotikában is ilyen klasszul alkalmazható a hipnózis. Nekem a stresszoldáshoz volt szükségem a technikára, mert akkoriban sok feszültség volt a kapcsolatomban, a munkahelyen, és úgy éreztem, hogy a meditálás nem segít. Mélyebbre kellett nyúlnom ahhoz, hogy oldani tudjam a mindennapos görcsöket, így találtam rá az önhipnózisra.

Egy alkalommal egyedül voltam otthon, nem volt túl jó kedvem, lazításra vágytam. Gyújtottam pár gyertyát, és a tanult módon egyre mélyebbre merültem: vízre, illatokra vágytam, és arra, hogy megint szexinek, vonzó nőnek érezhessem magam. A hipnotikus utazás alatt élveztem nőiségem minden ajándékát, éreztem, hogy az agyam által megteremtett szellő cirógatja a bőrömet, a tenger nyaldossa a combomat. Éreztem a víz sós illatát, azt is, ahogy a nap süti a bőrömet. Minden porcikámmal átéltem, hogy nő vagyok, szép vagyok, szerethető vagyok. Azt nem állítom, hogy sose érzett gyönyörben csúcsosodott ki a dolog, de mégis: intenzív, hosszúra nyúló, fantasztikus orgazmust éltem át életemben először úgy, hogy se pasira, se a kezemre nem volt szükség.

Azóta rendszeresen gyakorlom a hipnózisos erotikát. Sőt egy alkalommal az új páromat is beavattam mindebbe úgy, hogy megfigyelte, mi történik velem. Máskor a hipnózis egy magasabb szintjén szerelmeskedtem a párommal, és fantasztikus érzés volt, hogy minden gátlás feloldódott az ágyban."

 

Anna 27, tanárnő
"Amikor megismerkedtem az önhipnózissal, nekem először nem a gyönyör elérése volt a cél. Szerettem volna elhinni magamról, hogy a túlsúlyom ellenére is szép és erotikusan vonzó vagyok. Volt ugyanis egy partnerem, aki többször megalázott a külsőm miatt, és ezt szerettem volna oldani. 

A hipnózis alatt a tudatalattiban tárolt képeket hívjuk elő, valóságnak élhetünk meg mindent, amit teremtünk, így lehetek én is gyönyörű, karcsú nő, akiért bomlanak a férfiak. Nem kell félni attól, hogy ébredés után szembesülünk azzal, hogy mindez pusztán játék volt és a valóság kiábrándító. A hipnózisban átélt pozitív események ugyanis erősítik a lelket. Az utazás alatt érzett gyönyör is olyan ajándék, ami emlékezetes élmény marad, hat a teljes szervezetre, és növeli az önbizalmat is. 

Időnként akkor is könnyű hipnózisba viszem magam, ha a párommal szexelek, így egy pillanatra se jut az eszembe, hogy hurkáim vannak, vagy hogy nem annyira feszes a mellem, mint azt szeretném. Teljes, görcsmentes odaadást élhet át a párom és én magam is."