Olyan ruhadarabokat már kifejlesztettek, amik visszatartják a puki szagát, a hangját azonban nem nyomják el. Így sokkal nem jutottunk közelebb a megoldáshoz. Ráadásul ha jön, akkor mindig a legrosszabbkor, a legkínosabb pedig, amikor egy intim pillanatot tesz tönkre az ánuszgőz. Cikis pillanatok és megoldásaik a Life.hu-n.

Krisztián, 30, üzletvezető:
"Körülbelül két hónapja lehettünk együtt a barátnőmmel, amikor sor került az első együttlétre. Mindketten izgultunk egy picit, de hamar lelazítottuk magunkat egy-két pohár borral. Nem is lett volna semmi gond, de szex közben szegény többször elszellentette magát, ami láthatóan irtó kínosan érintette. Hiába mondtam neki, hogy ne parázzon emiatt, onnantól kezdve lőttek az estének, mert nem akart tovább szexelni. Igaz, utána még orálisan kielégített, mert nagyon fel voltam izgulva, de ez az este egyikünkben sem maradt szép élmény, bár azóta is együtt vagyunk.

Az nálam sokkal jobban kiveri a biztosítékot, ha egy nő ápolatlan. Volt olyan barátnőm, aki egy egész napos munka után orálisan akart velem szexelni. Megkértem, hogy zuhanyozzon le előtte, erre visszakérdezett, miért? Na, ott lett vége a kapcsolatunknak."
Anna, 28, blogger:
"Az én pasim szex közben egész biztosan visszatartja, mert utána, amikor elalszik, álmában folyamatosan ereget. Ezt persze ő nem veszi észre, de én sokszor dolgozom még mellette az együttlétet követően is, és roppant kellemetlen ülnöm a bűzben. 

Ezt azért sem hozom fel, mert tudom, hogy álmában amúgy sem lenne képes kontrollálni, és inkább azt próbálom tolerálni, hogy nem akkor engedi ki, amikor épp bennem van."

 

Máté, 22, egyetemista:
"Volt egy lány a koliban, akivel már nagyon régóta össze akartam jönni, és eléggé sokat kellett tepernem, amíg eljutottunk az első éjszakáig. Aznap megleptem egy finom vacsival, borozgattunk, majd végre kikötöttünk az ágyban. Aztén a kukoricás cucctól, amit ettünk, hirtelen eleresztettem egy galambot. Zavaromban röhögni kezdtem, és azt mondtam, csak a hörcsögöm jelezte, hogy éhes. A csaj persze nem díjazta a humoromat, és a fejemhez vágta, hogy mennyire pofátlan és undorító vagyok. Nem is találkoztunk többet, azóta pedig a koliban és az egyetemen is kerülnöm kell őt."
Márti, 31, asszisztens:
"Belőlem egyszer nevetés közben távozott, pedig nagyon nem kellett volna. Nem szexeltünk, csak feküdtünk és nevetgéltünk, amikor egyszer csak, persze nem szándékosan, elengedtem magam. Meglepettségemben folytattam tovább a szövegelést, ő pedig úriember módjára nem vett tudomást az esetről.

Később volt csak megalázó, amikor viccelve azt mondtam, a lányok sosem pukiznak, mire ő nevetve azt felelte, hogy ez azért nem egészen igaz. Tudtam, mire gondol, és azt hittem, elsüllyedek szégyenemben."
Endre, 35, villamosmérnök:
"Szerintem az egy lépcsőfok egy kapcsolatban, ha én és a párom fesztelenül tudunk viselkedni egy-egy kínos szituációban. Férfi vagyok, néha nem tudom visszatartani a szellentést, de emiatt a kedvesem nem hisztizik. A nőkkel már más a helyzet: a csajom valószínűleg nagyon odafigyel az efféle dolgaira, eddig talán egyszer fordult vele elő, hogy pukizott egy picit. Nevettünk egyet, elpoénkodtuk a dolgot, nem lett törés a kapcsolatunkban.

Engem az sokkal jobban zavar, ha egy lány hanyagolja a fogmosást vagy erős illata van ott lent. Számomra ezek jelzik az ápolatlanságot, de szerencsére ilyen csajokhoz csak nagyon ritkán volt szerencsém."