színésznő Jóban Rosszban FEM3 szerelem magánélet Joshi Bharat Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A FEM3 műsorán Joshi Bharatnak mesélt magánéletéről Cseke Katinka. A fiatal zenésszel, Olasszal kapcsolatban lévő színésznő elárulta, exbarátja, Hassine szeretné őt visszakapni. 

Nem a legszerencsésebben választ magának párt Cseke Katinka. A színésznő arról már sokat mesélt, hogy válása mennyire megviselte, Hassine-nal való kapcsolata sem volt felhőtlen, és most Olasszal is viharos a viszonya. Azt mondja, mindez sorsszerű, és indulatos természete sem segíti hozzá ahhoz, hogy harmóniában éljen.

Forrás: TV2

A Jóban Rosszban Bodolai Böbéje azonban maga is megdöbbent, hogy exe újra megkereste. "Most hívott fel két hete, egy év után, hogy nem tud nélkülem élni, feleségül akar venni és meghal, de én már nem érzek semmit. Az a legszebb az egészben, hogy Hassine, akit nagyon szerettem és az életemet odaadtam volna érte, most éli meg azt, amit én az elmúlt három évben. Akkor azt éreztem, hogy nem vagyok fontos, hogy én vagyok a szerelmesebb, hogy én harcolok csak ezért a kapcsolatért. Most pedig egyszer csak feltűnik a telefonban és sír-rí, könyörög, az apukája is azt mondja, hogy meghal, megőrül. Erre csak azt tudom mondani, hogy az ember mindent visszakap" - vélekedik a temperamentumos Katinka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.