Meglepő kijelentést tett Gesztesi Károly: nem képes elfelejteni Liptai Claudiát. A színésznő azonban nem lépett túl a házasság alatti sérelmein. 

Gesztesi Károly a Story magazin legutóbbi számában beszélt volt feleségéről. Hozzátette: Panka lányuk is talán mintha kicsit bízna abban, hogy az anyukájával egyszer újra egy család lesznek. 

Forrás: TV2

„Életem két legnagyobb kudarcának tartom a két válásomat, elsősorban azért, mert meggyőződésem, hogy mindkettőt el lehetett volna kerülni, ha nem vagyok annyira hülye, és sok tekintetben vak. Sokáig nem vettem észre, hogy Claudiát mennyire bántotta, hogy az előző feleségem olyan közel volt hozzánk, hogy gyakran voltam velük" - mondta el a Jóban Rosszban színésze és erról is beszélt, hogy érzelmileg nem tud egészen elszakadni volt feleségétől, olyannyira, hogy nem menne el Claudia egy esetleges jövőbeli esküvőjére. 

A Bors megkérdezte Liptai Claudiát, mit szól volt férje érzéseihez. "Én nem hiszek abban, amiben ő hitt, nevezetesen, hogy egy telken kell lakni az exszel. Az ember néha hajlamos a saját történeteit is kiszínezni, vagy kreált kapaszkodókat találni. A válásunk több mint négy éve történt, és azóta én diszkréten és magánügyként kezelem" – zárta rövidre.