Durva vádak érték Tóth Vera kedvesét

Forrás: TV2 -
TV2 szerelem Megasztár énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltik párjától a boldog és szerelmes Tóth Verát. Az énekesnő gonosz vádak áldozatává vált, ő azonban kiáll szerelméért.

Különös levél érkezett a Bors szerkesztőségébe Tóth Vera szerelméről, A. Ádámról. Írója úgy véli, Vera nagyon könnyen pórul járhat az elvált férfival, ugyanis az volt feleségének a gyerektartást is alig-alig fizeti.

Forrás: TV2

Vera néhány nap gondolkodási idő után írásban reagált a vádakra a napilapban:

"Tisztában vagyok minden tulajdonsággal, ami a kedvesemet jellemzi, és kevés olyan érző szívű embert ismerek, mint ő. Gyermeke rajong érte és fordítva is így van. Fantasztikus apa, tehát ezért még vonzóbb számomra. Bármit odaadna fiának és természetesen én is azt mondom, hogy a rosszindulatú vádak nem igazak, csupán irigy valaki a boldogságunkra. Nem szeretnénk továbbra sem világgá kürtölni a magánéletünket, sajnálom, hogy ilyen formában kell nyilatkoznunk róla és megvédeni magunkat olyan vádaktól, melyek nem is igazak. Én nyugodt szívvel szembesülnék a levél írójával, ha vállalná az arcát. Nekünk tiszta a lelkiismeretünk és bármikor kiállunk a kapcsolatunkért, ami napról napra egyre mélyebb és szorosabb" – írta Vera, akihez csatlakozott kedvese, Ádám is.

"Nem reagálok olyan rágalmakra, melyek hazugságokat tartalmaznak. Nagyon boldogok vagyunk Verával. Bárki bármilyen levelet írhat, sajnos van, akit zavar, ha a másiknak jó. Sajnálom, hogy ilyen vádakat kell megélnünk és hogy valaki ilyen helyzetbe hoz minket. Szerencsére a kapcsolatunkra ez nincs hatással. Szívesen szembesítjük magunkat a rágalmazóval. Sajnáljuk, hogy nem vállalja az arcát, így szerintem világos, hogy mekkora a vádak valóságtartalma" - tette hozzá a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.