színésznő Jóban Rosszban szerelem megcsalás Cseke Katinka Olasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Drágám, ne a szemednek higgy, hanem nekem!" Nos, ez a mondat igaz lehet Olasz és Cseke Katinka kapcsolatára is, amelyet az Édes élet jelenetei alapján mondjuk nem irigyeltünk meg. Mi mindenesetre nem örülnénk, ha a párunkat egy másik nő karjaiban kapnák lencsevégre, a Jóban Rosszban színésznője azonban nem szívta mellre a dolgot. Legalábbis ezt állítja. 

A kompromittáló fotókkal a Blikk szembesítette a párt, amelyeken Olasz egy szlovákiai lányt csókolt Dunaszerdahelyen. A felvételeket a napilap olvasó-riportere készítette egyébként, aki arról beszélt, hogy a párocskán látszott, hogy egymásba vannak gabalyodva és az is valószínű, hogy nem két perce ismerik egymást.

Váradi Olasz első reakciója is beszédes: Ez nagyon meleg. Nem engedélyezem, hogy megjelenjenek ezek a képek, mert nem szeretném, hogy konfliktus legyen emiatt köztem és Katinka között. Nagyon jól megvagyunk, ne csesszetek már ki velem" – kérte az újságírót, később pedig azt nyilatkozta, a lány nem több, csupán egy rajongója.

A napilap szerint Katinka csak akkor hitte el, hogy a képek léteznek, amikor megmutatták neki a felvételeket.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Eddig soha nem volt probléma köztünk egy másik nő miatt. Elképzelhetőnek tartom, hogy a fotón látható lány gyengéd érzelmeket táplál Olasz felé, és mivel tudja, hogy kapcsolatban van, így akart készíttetni valakivel egy szerintük kompromittáló fotót. Ez a kép nem bizonyíték arra, hogy félrelépett. Tudom, hogy a rajongók mire képesek, és azt is, hogy sok lány mennyire oda van Olaszért. Ez a lány családi barátja Olasznak. Ő és a szülei kibérelték ezt a helyiséget, hogy felköszöntsék a huszonötödik születésnapján. A hölgy még tortát is sütött neki. Valószínűleg Olaszt akarták megviccelni vagy megszívatni, de az is lehet, hogy egy kicsinyes bosszúról van szó, mert a hölgy egyértelműen a kamerába néz" - elemezte a látottakat a színésznő és hozzátette, nyilván nem esett jól neki a fotók nézegetése.

Katinka magyarázata talán meg is állná a helyét, ha nem többszöri találkozásról lenne szó Olasz és a felvidéki lány között. Merthogy a fotók a viselt ruhák szerint két különböző időpontban készültek...

Esküvőre és keresztelőre készül Berkihttp://www.life.hu/bulvar/20140505-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-berki-krisztian-felesegul-veszi-hodi-pamelat-es-a-marathonra-keszul.htmlBefejezte gyalogtúráját Berki Krisztián, aki Nyíregyházától Sopronig 644 kilométert gyalogolt le. Felkészítője, Vozár Attila elégedett, állítja, amit Berki véghezvitt, igazi sportteljesítmény. TV + BulvárOrigoIza miatt kellett távoznia Krisztiánnak? http://www.life.hu/bulvar/20140505-az-rtl-klub-valovilag-6-parbaja-vv-aurelio-es-vv-krisztian-kozott-a-facebookon-indulatokat-generalt.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Aurelio nyerte a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaját. Krisztián népmeséjének vége lett: bár a "villakirálylányt" megnyerte magának, a jussát - ahogy fogalmazott - nem kapta meg. TV + BulvárOrigoBye-bye, Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20140505-a-tv2-edes-eletenek-szereplojet-gaspar-gyozot-kirugta-a-csatorna.htmlNem forgat tovább az Édes élet stábjával Gáspár Győző és családja. A showman a múlt héten megjelenő lemezén engedély nélkül használta fel a valóságshow-nak titulált műsor logóját, de ráfázott. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.