"Drágám, ne a szemednek higgy, hanem nekem!" Nos, ez a mondat igaz lehet Olasz és Cseke Katinka kapcsolatára is, amelyet az Édes élet jelenetei alapján mondjuk nem irigyeltünk meg. Mi mindenesetre nem örülnénk, ha a párunkat egy másik nő karjaiban kapnák lencsevégre, a Jóban Rosszban színésznője azonban nem szívta mellre a dolgot. Legalábbis ezt állítja. 

A kompromittáló fotókkal a Blikk szembesítette a párt, amelyeken Olasz egy szlovákiai lányt csókolt Dunaszerdahelyen. A felvételeket a napilap olvasó-riportere készítette egyébként, aki arról beszélt, hogy a párocskán látszott, hogy egymásba vannak gabalyodva és az is valószínű, hogy nem két perce ismerik egymást. 

Váradi Olasz első reakciója is beszédes:  Ez nagyon meleg. Nem engedélyezem, hogy megjelenjenek ezek a képek, mert nem szeretném, hogy konfliktus legyen emiatt köztem és Katinka között. Nagyon jól megvagyunk, ne csesszetek már ki velem" – kérte az újságírót, később pedig azt nyilatkozta, a lány nem több, csupán egy rajongója. 

A napilap szerint Katinka csak akkor hitte el, hogy a képek léteznek, amikor megmutatták neki a felvételeket. 

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Eddig soha nem volt probléma köztünk egy másik nő miatt. Elképzelhetőnek tartom, hogy a fotón látható lány gyengéd érzelmeket táplál Olasz felé, és mivel tudja, hogy kapcsolatban van, így akart készíttetni valakivel egy szerintük kompromittáló fotót. Ez a kép nem bizonyíték arra, hogy félrelépett. Tudom, hogy a rajongók mire képesek, és azt is, hogy sok lány mennyire oda van Olaszért. Ez a lány családi barátja Olasznak. Ő és a szülei kibérelték ezt a helyiséget, hogy felköszöntsék a huszonötödik születésnapján. A hölgy még tortát is sütött neki. Valószínűleg Olaszt akarták megviccelni vagy megszívatni, de az is lehet, hogy egy kicsinyes bosszúról van szó, mert a hölgy egyértelműen a kamerába néz" - elemezte a látottakat a színésznő és hozzátette, nyilván nem esett jól neki a fotók nézegetése. 

Katinka magyarázata talán meg is állná a helyét, ha nem többszöri találkozásról lenne szó Olasz és a felvidéki lány között. Merthogy a fotók a viselt ruhák szerint két különböző időpontban készültek...