Marc Fitt személyi edző napi hím fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze 24 éves Marc Fitt rendkívül céltudatos. És persze nagyon szexi.

Erősen kezdjük a hetet a jó pasik terén – hétfői Napi Hímünk Marc Fitt. Ő Amerika egyik legismertebb fitneszmodellje, személyi edzője, aki a nevéhez méltóan rengeteget fut, úszik, kardiózik, és csinál mindent, amit el lehet képzelni. Az eredmény magáért beszél. Honnan nyeri a motivációt? Azt mondja, minden fejben dől el. Marc egyébként korábban rendőrnek készült. Azért nem ellenkeznénk, ha alaposan megmotozna bennünket...:)

Forrás: Life.hu

Férfivélemény: Ami 18 évesen buli volt, de 30 felé kínszenvedéshttp://www.life.hu/intim/20140508-ferfivelemeny-lagziba-jaras-szex-kenyelem-bulizas-ami-18-evesen-buli-volt-de-30-fele.htmlArról már írtunk, mi okoz komoly fejtörést 30 felé egy nőnek. Arra is kíváncsiak voltunk, a pasik hogyan vélekednek erről, ezért hát megkédeztük őket. Különös, hogy igen nagy a hasonlóság a két lista között.Intim--Az interneten keressük a szerelmethttp://www.life.hu/intim/20140512-a-magyar-internetezok-az-online-ismerkedes-legnagyobb-rajongoi-majdnem-minden-harmadik-internetezo.htmlA magyarok az online ismerkedés legnagyobb rajongói, majdnem minden harmadik internetező szerint jó ötlet a neten ismerkedni.Intim--Demcsáknak udvarolt Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20140510-berki-krisztian-az-edes-elet-szereploje-a-tv2-mokka-adasaban-demcsak-zsuzsa-musorvezetonek-udvarolt.htmlSüsüvel és Demcsák Zsuzsával parádézott Berki Krisztián, aki természetesen semmi pénzért nem hagyott volna ki egy kis flörtöt a csinos műsorvezetővel.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.