Sosem találod ki, mit kapott Kanye West születésnapjára

Forrás: AFP/John Lamparski -
Kim Kardashian társasjáték torta meglepetés Kanye West ajándék Monopoly Lamborghini születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudjuk jól, mekkora fejtörést tud okozni egy-egy jeles alkalomra szánt ajándék kiválasztása. Kim Kardashian számára ráadásul tovább nehezítette a dolgot, hogy rapper kedvesének szinte mindene megvan már, amire szüksége van. Hát, úgy tűnik, valami mégis hiányzott még.

Millió dolláros ajándékot vehetett volna újdonsült férjének Kim Kardashian, aki ennek ellenére nem gondolta túl Kanye West június 8-i születésnapi meglepetését.

Forrás: AFP/John Lamparski

A celebmami, aki múlt hónapban állt oltár elé rapper kedvesével, a hírek szerint egy 20 dolláros Monopoly társasjátékkal lepte meg gyermeke édesapját, amely mellé egy tortát is készített neki. Kicsit szerényebben telt tehát Kanye születésnapja a két évvel ezelőttihez képest: Kim akkor egy 750 ezer dolláros Lamborghinit vett párjának.

Így élvezi a nászutat Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20140613-kim-kardashian-celebmami-bikinis-fotot-posztolt-mexikoi-naszutjarol.htmlAz ifjú feleség a csodálatos mexikói tengerparton tölti a mézesheteket férjével. A pazar helyszínről Facebook oldalán oszt meg felvételeket, amelyeket irigykedve nézünk.Intim--Cuki ajándékot kapott a királynőtől György herceghttp://www.life.hu/csalad/20140227-erzsebet-kiralyno-ajandeka-gyorgy-hercegnek-egy-polo-amelyen-a-kiralyno-7-kedvenc-kutyaja-van.htmlSzemélyre szabott meglepetéssel kedveskedett dédunokájának Erzsébet királynő.Család--A legjobb társasjátékok, hogy sose nőjetek fel!/archivum/karacsony/20121207-adventi-ajandektipp-december-10-a-legjobb-tarsasjatekok-hogy-sose-nojetek.htmlA társasjáték mindig jó móka! Összehozza a családot, a barátokat, mindig ad alternatívát az értelmes és értékes időtöltésre. Épp ezért nagyszerű ajándék karácsonyra! És a legjobb az, hogy már karácsonyeste ki is próbálhatjátok.Karácsony

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.