Az első fotók Kim Kardashian és Kanye West esküvőjéről

Forrás: Instagram/carladibello -
esküvő fotó Kanye West kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrea Bocellitől szólt a Con te Partiro, a firenzei kastély rózsaszínbe borult, átjárta a szeretet és a szerelem, Kim Kardashianból pedig Kim Kardashian West lett. Az évszázad esküvőjeként aposztrofált celeblagziról megérkeztek az első fotók is. Igaz, a nagy durranásra még várni kell.

Ha jól sejtjük, Kim Kardashian és Kanye West az utolsó kiskanál fényképezési jogát is eladta, így a hivatalos esküvői fotókra még várni kell. Az viszont biztos, hogy Kim Kardashian hozzáment gyermeke apjához, Kanye Westhez. Addig is néhány túlbuzgó vendégnek és a lesifotósoknak köszönhetően láthatunk egy csodás szelfit és néhány ultrahomályos fotót is. Éljen! A Daily Mailen elég sok van belőlük, kattints ide!

Szelfi Kim Kardashian Westtel Forrás: Instagram/carladibello

Szelfi Kanye Westtel és Kim Kardashian Westtel Forrás: Instagram/ibnjasper

Kim egy hatalmas, rózsákból és bazsarózsákból álló fal előtt mondta ki az igent, amely hatalmas mása annak, amelyet anyák napjára kapott. A menyasszony egyébként egy finom, sellő fazonú ruhát viselt, amelyet a Givenchy divatháztól kapott. Fehér ruhában volt kislánya, North is. A hátnélküli ruhának hatalmas uszálya volt, és természetesen nem hiányozhatott a fátyol sem. Állítólag Kim Kardashian lánytestvérei is fehéret viseltek, amely új tradíció a celebesküvőkön - Pippa Middleton és Cara Delevingne is fehérbe öltöztek a testvérük nagy napján.

A násznép igen kis része Forrás: Instagram / Michael Costello

A hírek szerint sem Beyoncé, sem Kim Kardashian testvére, Rob nem volt ott az esküvőn. Beyoncé férje, Jay-Z és Kanye West ugyan nagy haverok, de Jay-Z állítólag túl közel került Kim Kardashian barátnőjéhez (akit meghívtak az esküvőre). Tudod, a liftes balhé.

Ha lemaradtál volna, itt az évszázad esküvője előtti évszázad privát bulija képekben - még Versailles-ból.

/1405/K_pek201452491829Durva lánybúcsúja volt Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/news/20140523-kim-kardashian-lanybucsuja-parizsban.htmlPezsgő, Párizs és néhány celebpajti – így telnek a sztármami lányságának utolsó napjai.NewsOrigoMegvan a Kardashian-West esküvő helyszíne és idejehttp://www.life.hu/csalad/20140516-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvojenek-pontos-helyszine-es-idopontja.htmlAzt tudtuk, hogy 2014 májusára tervezték az esküvőt, sőt, egyszer már el is hittük, hogy összeházasodtak, most viszont biztos forrásból tudjuk, hol és mikor lesz Kim Kardashian és Kanye West esküvője. Eláruljuk.Család--Titokban összeházasodott Kim Kardashian és Kanye Westhttp://www.life.hu/intim/20140506-kim-kardashian-es-kanye-west-osszehazasodott-titokban.htmlA hírek szerint megtörtént a celebvilág egyik legfontosabb esküvője: végre hivatalosan is férj és feleség Kim Kardashian és Kanye West.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.