Hooligans Endi vallomása: „Nem vagyok hűséges!"

Kiss Endi hűség megcsalás Joshi Bharat Beszélgetések Joshi Bharattal Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vallomást tett Joshi Bharatnak Kiss Endi, aki nem rejtette véka alá véleményét a hűségről.

A bevállalós rockzenész Joshi Bharat műsorában mesélte, hogy ő a szerelmi és szexuális szabadság híve.

„Szabad ember vagyok, ami a kapcsolatomat illeti, testileg nem vagyok hűséges fajta" – magyarázta Joshinak Endi. A lélekbúvár műsorvezető próbálta szépíteni a dolgot és utalni rá, hogy a zenész nyilván nem minden nap keresi a kalandot, csak a lehetőséget hagyja meg magának. A magyarázaton Endi jót nevetett és rávágta: „Összevissza, káosz van ilyen értelemben". Erre Joshi kiakadva kérdezte: „A párod ezt hogy viseli el?" Endi elmagyarázta, hogy őt így kell elfogadni, mert így él, és ezt párjával az első percben közölte. „Szeretek őszintén élni, nem szeretem a kamut" – zárta rövidre Endi.

Nősülni készül MÁZS?http://www.life.hu/intim/20140618-meszaros-arpad-zsolt-szinesz-boldog-uj-parjaval-es-lehet-hogy-eskovore-keszul.htmlMészáros Árpád Zsolt maga mögött hagyta botrányos múltját és boldogabb, mint valaha.Intim--Berki Artúr szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20140617-berki-artur-az-enek-iskolaja-gyoztese-szerelmes-evfolyamtarsaba-kenedi-veronikaba.htmlAz ének iskolája nyertese és évfolyamtársa, Kenedi Veronika között bimbódzik a szerelem. Olyan cukik, mi drukkolunk nekik.Intim--Segítség! 21 éves vagyok, és sosem volt még orgazmusomhttp://www.life.hu/intim/20140616-orgazmus-szex-az-elvezet-hianya-a-parkapcsolat-romlasahoz-vezethet.htmlAhogy Erika is írja, rengeteg cikk szól arról, hogy vannak, akik nem képesek átélni az orgazmust. Ez valóban így van, viszont minden eset eltérő, minden test más és más. Győri Szilvia most ismét egy kétségbeesett olvasónak segít, hogy egyszer elérhessen a csúcsra.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.