Még a barnamedvék is szeretik az orális szexet

Forrás: Thinkstock -
orális szex tudomány megfigyelés Horvátország barnamedve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
6 éven át tartó megfigyeléseket rögzített egy szaklap, amelyből kiderült, mackópajtásainknak sincs ellenére egy kis kényeztetés. Nem is akárkiknek.

A törpemajmok is csinálják, mi is szeretjük, miért ne hódolhatnának tehát az orális szex oltárán a barnamedvék is? Teszik is, amit tenni kell – állítja a Zoo Biology nevű lap, amely Horvátországban végzett 6 évig tartó megfigyelés eredményeit közölte.

Bizony, még ő is szereti! Forrás: Thinkstock

Az adatok szerint ez idő alatt összesen 28-szor kényeztették párjukat. Ráadásul nem is akárkik estek egymásnak: a LiveScience információi szerint két hím medve volt az elkövető. A Lengyel Tudományos Akadémia tudósai szerint valószínűleg nem örömszerzés céljából történt, ami történt, ehelyett úgy gondolják, a mackókat nem sikerült tökéletesen elválasztani egymástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.