Íme, minden férfi álma, a ciciágy!

Forrás: Bompas & Parr -
dizájner ágy cici New York szexmúzeum álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány angol dizájner ráérzett erre az általános igényre, és egy extravagáns, meghökkentő tárgyat kreáltak: terveztek egy ciciágyat!

Melyik pasi ne ábrándozna olykor arról, hogy minden oldalról csodálatos női keblek veszik körül? Nos, álmuk valóra vált: mellek tömkelege között szenderülhetnek álomba a férfiak, és lelhetik meg a boldogságot, ha belesüppednek az igencsak furcsa kinézetű „ciciágyba".

Forrás: Bompas & Parr

Bár nem valódi keblekről, hanem csupán felfújható műanyag tárgyakról van szó, az alkotás mindenképpen zseniális a maga provokatív módján. A magukat erotikus művészeknek tartó angol Bompas & Parr cég dizájnerei a New York-i Szexmúzeumnak tervezték a tárgyat, arról még nincsen információ, hogy piacra dobják-e. Legénybúcsúkon vagy durvább partikon biztos jól mulatnának benne. Te kipróbálnád?

Végre! Hónapok után először együtt Jennifer Aniston és Justin Therouxhttp://www.life.hu/intim/20140624-jennifer-aniston-es-justin-theroux-egyutt-a-hatrahagyottak-premierjen.htmlKilenc hónap után végre együtt mutatkozott a turbékoló szerelmespár. És nagyon úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben van köztük.Intim--Bástyaként szeretkezik a rózsaszín inges pasi: A szex és színek összefüggéseihttp://www.life.hu/intim/20120417-szex-es-parkapcsolat-kedvenc-szined-arulkodik-szexualitasodrol.htmlEgyre gyakrabban halljuk, hogy a színek hatással vannak az életünkre. Tudtad, hogy a szexhez fűződő viszonyunkat, szexuális magatartásunkat is leleplezhetik a különböző árnyalatok? A Life.hu-n másfél éve ez volt a kedvenc cikketek.IntimAz Északi - sarkig gyalogolt szerelméérthttp://www.life.hu/intim/20140621-az-eszaki-sarkig-gyalogolt-eg-angol-fiatalember-hogy-felesegul-vehesse-szerelmet.htmlMegdöbbentő feltétellel állt elő az édesapa a lánykérésnél.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.