Becsajozott VV Teo

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál -
rajongó VV Teo ValóVilág 6 valóságshow biszexualitás valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongójába szeretett bele VV Teo, aki nem titkoltan nemcsak a férfiakhoz, de a nőkhöz is vonzódik.

A ValóVilág 6 műsorában Alexához közel kerülő Teo bevallotta, szerelmes. Egy lányba.

Forrás: RTLKLUB / Nánási Pál

"Egy szórakozóhelyen futottunk össze, ahol szeretett volna közös fotót velem. Amikor kialakult bennem az érzés, kicsit megijedtem, mert sokan csak a hírnév és a VV miatt akarnak megismerni, de ő más. A nevét sem engedi, hogy elmondjam másnak. Nem szeretne szerepelni" - mesélte a Blikknek a valóságshow-szereplő.

Ennyi sötét embert egy videóban még nem láttál – Ott voltunk a legújabb ValóVilág castingjánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140608-ennyi-sotet-embert-egy-videoban-meg-nem-lattal-a-legujabb-valovilag-castingjan.htmlEgy valamit garantálhatunk: ezt a videót érdemes megnézned. Íme, a legújabb Való Világ széria esélyes (?) jelentkezői. Mi csak drukkolni tudunk nekik!Katz Dávid--Ez a ValóVilág - A másodikból lesznek az elsők? http://www.life.hu/bulvar/20140526-az-rtl-klub-valovilag-musoranak-gyoztesei-vv-szabolcs-vv-laci-vv-milo-vv-alekosz-vv-attila-vv.htmlAmikor a szerkesztőségben elkezdtünk azon gondolkodni, vajon mit tudunk a ValóVilág korábbi szériáinak játékosairól, megdöbbentünk, hogy a 12 évvel ezelőtt útjára induló valóságshow szereplőinek már jórészt a nevére sem emlékszünk.TV + Bulvár--Hamarosan indul a ValóVilág 7!http://www.life.hu/bulvar/20140511-lesz-valovilag-7.htmlAz RTL Klub bejelentette: Hamarosan indul a ValóVilág következő szériája, szám szerint a hetedik!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.