George Clooney anyósa nem támogatja az esküvőt

Forrás: Northfoto -
támogatás esküvő házasság George Clooney szülő anyós Amal Alamuddin vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baria Alamuddin nincs odáig a gondolattól, hogy lánya, Amal nem vallása szerint választott magának férjet - olvasható a DailyMail oldalán.

Míg a bulvársajtó lélegzetvisszafojtva várja az évszázad sztáresküvőjét, addig George Clooney leendő anyósa kevésbé lelkes lánya, Amal Alamuddin választását illetően.

Forrás: Northfoto

Baria Alamuddin, az emberi jogi aktivista édesanyja a Daily Mail információi szerint nem támogatja a hamarosan egybekelő sztárpárt, mivel a család szigorú drúz vallása tiltja a különböző hitvallásúak házasságát – máskülönben kiközösítést, avagy halál vár az illetőre.

Álomesküvőt tervez kedvesének George Clooneyhttp://www.life.hu/intim/20140519-george-clooney-alomeskuvot-tervez-menyasszonyanak-amal-alamuddin.htmlKi gondolta volna, hogy a megrögzött agglegény ennyire romantikus is tud lenni?Intim--Sztárok vallása? - A szcientológiai egyház titkos életehttp://www.life.hu/horoszkop/20120706-sztarok-vallasa-a-szcientologiai-egyhaz-titkos-elete-tom-cruise.htmlA szcientológiáról már biztosan hallottál, ha másképpen nem, az egyházat támogató hírességek révén. Tom Cruise híres-hírhedt vallásáról azonban a beavatottakon kívül csak mendemondákat tudunk. A Life.hu a szcientológia nyomába eredt.HoroszkópMicsoda páros: Brad Pitt lehet Clooney tanújahttp://www.life.hu/news/20140621-brad-pitt-szinesz-lehet-george-clooney-szinesz-eskuvoi-tanuja.htmlA Daily Mail információi szerint George Cloone nagynénje kotyogott, tőle tudja a világsajtó, hogy Brad Pitt lehet az esélyes jelölt a megtisztelő szerepre.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.