Szeptemberben házasodik George Clooney - elkészültek a hivatalos papírok

Forrás: AFP -
luxus házasság George Clooney Comói-tó Amal Alamuddin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a hetek óta tartó találgatásoknak: George Clooney és menyasszonya, Amal Alamuddin hivatalosan is bejelentették, hogy összeházasodnak. 

A pár Londonban, egy keresztény plébániára nyújtotta be házasságkötési kérelmét. Ezt pedig a kinti szokások szerint nyilvánossá kell tenni 16 nappal az esküvő előtt. A dokumentumban - amit már a Daily Mirror munkatársa is megtekintett - szerepel az Oscar-díjas sztár teljes neve, azaz George Timothy Clooney, a foglalkozása, illetve kedvese, Alamuddin és foglalkozása. George-nál fel van tüntetve, hogy már volt házas, míg Amal hajadonként van bejegyezve.

Forrás: NORTHFOTO

A pár egy jótékonysági eseményen ismerkedett meg tavaly szeptemberben, és idén áprilisban került sor a lánykérésre: Amal egy hétkarátos gyémántgyűrűt kapott világsztár kedvesétől. Miss Alamuddin egyébként az Oxfordon végzett, ügyfelei között pedig ott van Julian Assange és Kofi Annan. A pár természetesen Olaszországban, George Comói-tónál fekvő luxusvillájában mondja ki a boldogító igent szeptemberben. Azóta elkezdődtek a nagyon komoly biztonsági intézkedések: a helyi hatóságok 450 fontra büntetnek meg például minden úszót, aki a villa 100 méteres közelébe merészkedik.

Mit visel a pár az év esküvőjén?

A legfrissebb hírek szerint Clooney kedvenc tervezőjétől, Georgio Armanitól választ egy elegáns öltönyt a nagy napra, kedvese pedig egy Oscar de la Renta ruhacsodában tündököl majd. Mindkettő remek választás, az már biztos!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.