Keresztes Ildikó kibékült volt férjével

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
békülés Edda válás Kicska László Keresztes Ildikó exférj születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötvenedik születésnapján volt férje is felköszöntötte Keresztes Ildikót. Ezek szerint szent a béke.

Ildikó és férje, Kicska László házassága csaknem három éve ment tönkre. A kapcsolatuk azóta is hullámzó volt, és mivel Kicska egy harmadik miatt szakított, Ildikó nehezen tudott túllépni a történteken. A születésnapi évforduló azonban meghozta az enyhülést – írja a hot! magazin.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

„Természetesen nem feledkeztem meg Ildiről, már csak azért sem, mert kerek évfordulót ünnepelt. Kulturált módon felköszöntöttem, úgy, ahogy illik. Mivel már jó ideje külön kapcsolatban élünk, ezért természetesen már nem én voltam Ildi számára a fő attrakció" – mondta Kicska, aki hozzátette, azért, mert külön folytatják az életüket, nem kell haragban lenniük.

10 gyönyörű férfi, akit muszáj követned az Instagramonhttp://www.life.hu/intim/20140812-guilherme-leao-mariano-di-vaio-szexi-modell-pasik-instagramon-es-facebookon.htmlTéged is elért a Facebook-magány? Teszteld, mennyire vagy egyedül! című cikkünkben értekeztünk már az ismerőseink feleslegesnek tűnő posztjairól, a megosztásmániáról és a lájkfüggőségről. Ha Instagramon is unod a cuki kiskutyákat, a kajaképeket, a naplementéket és a nyaralós szelfiket, itt az ideje, hogy felpörgesd valami szexivel a hírfolyamodat!Intim--Volt szerelmével bulizott a szigeten Palvin Barbihttp://www.life.hu/intim/20140813-palvin-barbi-szupermodell-volt-kedvesevel-bulizott-a-sziget-fesztivalon.htmlVajon újrakezdik a kapcsolatukat, vagy csak nem tud elszakadni egymástól Palvin Barbi és exkedvese?Intim--Sírtam, öklendeztem és fuldokoltam orál közben: Durva szexbalesetek (18+)http://www.life.hu/intim/20130402-szex-szexualitas-parkapcsolat-analbalesetek-es-melybuvaroral.htmlEgy néhány éve készült angliai felmérés szerint minden harmadik emberrel történt már valamilyen kisebb-nagyobb baleset szex közben, az esetek 5%-ában pedig komoly pánikot okozott az átélt fájdalom. A Life.hu most a nőket ért kellemetlen szexmanővereknek eredt a nyomába. Egy éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.