Nacsa Olivér papíron még volt feleségéhez tartozik

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
Pataki Szilvia esküvő válás Nacsa Olivér Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nacsa Olivér és a Barátok közt Enikőjének, Pataki Szilvinek a szerelmét beárnyékolja, hogy a humorista papíron még nem vált el volt feleségétől, Zsuzsától.

Ahogy a Life.hu is megírta, Nacsa Olivér házassága 2012-ben ért véget. A humoristát akkor nagyon megviselték a történtek. Nemrég azonban újra rátalált a szerelem és Pataki Szilvi mellett felhőtlenül boldog, ám egy aprócska felhő azért beárnyékolja a szerelmüket.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

„Egyikünk sem tehet semmiről. A megbízott ügyvédünk kamarai társaságát felfüggesztették, emiatt rekedt meg a mi ügyünk is" – magyarázta Olivér a hot! magazinban, aki tudja, hogy exkedvese, Zsuzsa is mindent megtesz azért, hogy kimondják a válásukat. „Egy másik ügyvédnél elindítottuk a válási procedúrát. Remélhetőleg ősszel kimondják a válást. Addig nem nősülhetek, pedig úgy imádom Szilvit, hogy akár holnap elvenném" – mondta lelkesen Olivér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.