Neil Patrick Harris házasság melegházasság Így jártam anyátokkal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hír igaz és hivatalos: Neil Patrick Harris és barátja, David Burtka a hétvégén összeházasodtak. Az esküvő Olaszországban volt.

Az Így jártam anyátokkal sztárja Twitteren tette közzé a nagy hírt, hogy hétvégén összekötötték életüket. Az esküvő híre nem olyan nagy meglepetés, ha azt vesszük figyelembe, hogy a pár tíz éve van együtt és egy ikerpárt nevelnek közösen. Sőt, a sztár azt is elárulta, hogy párja már 2007-ben megkérte a kezét, de minden korábbi híreszteléssel és pletykával ellentétben csak most keltek egybe. Cukik!

Az életben is melegnek hitték a Barátok közt sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-jozan-laszlo-a-baratok-kozt-tobiasa-nem-banja-hogy-homoszexualis-ferfit-alakit-a-sorozatban.htmlJózan László a sorozatban Tóbiást alakítja, aki egy meleg férfi. A színész elárulta, már előfordult, hogy a való életében is azonosították a szerepével.TV + BulvárRTLKLUBMiért nem javasolják a melegeknek a véradást? http://www.life.hu/drlife/20140519-az-orszagos-verellato-szolgalat-kozlemenye-szerint-nem-kizaro-ok-a-nemi-preferencia-a-veradasbol.html„A meleg férfiak ne adjanak vért! Egy újabb példa a magyar egészségügyben jelen lévő, melegekkel kapcsolatos előítéletekre és tájékozatlanságra” – írta a 444.hu az Országos Vérellátó Szolgálat véradóknak szóló tájékoztatója alapján. Felmerül a kérdés, mi lehet a baj a meleg férfiakkal?Dr. LifeMTI/Koszticsák SzilárdLegális lett a melegházasság Nagy-Britanniábanhttp://www.life.hu/intim/20140329-2014-marcius-29-tol-legalis-a-meleghazassag-nagy-britanniaban-angliaban.html"Szombattól házasságot köthetnek azonos nemű párok is Nagy-Britanniában" - tájékoztat a Guardianre hivatkozva az Origo.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.