„A rajongók engem akarnak" – ízekre szedik a nők a Konyhafőnök zsűritagját

rajongó nők zsűritag gasztroblogger A konyhafőnök népszerűség RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők bomlanak Fördős Zéért, az RTL Klub új műsorának, a Konyhafőnöknek szigorú zsűritagjáért. Vannak, akik konkrét ajánlatokat is tesznek neki.

Az RTL Klub legújabb főzős műsora, a Konyhafőnök még csak másfél hete indult, de máris hatalmas rajongótábora lett, ahogy az egyik zsűritagnak, a sármos Fördős Zolinak is. A gasztroblogger nem csak az ínycsiklandó kajáival vette le a lábáról a nőket, hanem kisfiúsan bájos tekintetével is. Amióta a műsor debütált, a Zoli-rajongó hölgyek minden lehetséges fórumon próbálnak kapcsolatba lépni vele – írja a Blikk. Zének egyelőre még barátkoznia kell ezzel a népszerűséggel, és meg kell tanulnia kezelni, főleg azért, mert barátnője van.

Forrás: Facebook/Szárnyas Ízvadász

„A blogom Facebook-oldalának rajongói száma hirtelen több ezerrel megnőtt, a hölgyek pedig általában a műsor után szoktak elkezdeni írni. Vannak, akik finomabb célzással adják a tudtomra, hogy megismerkednének velem, a vagányabbak pedig konkrétan elmondják, hogy engem akarnak! Persze jólesik, de csak mosolygok ezen, soha nem jutna eszembe élni a lehetőségekkel, főleg azért nem, mert párkapcsolatban élek" – fejtette ki a lapnak.

Zoli nekünk is bejön, de reméljük, nem megy rá a kapcsolata erre a hirtelen jött, nagy népszerűségre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.