Liptai Claudia és párja az összeköltözésen gondolkodik

Forrás: Facebook/Liptai Claudia/TMC Management -
Horváth Ákos TV2 műsorvezető Sztárban sztár Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu is beszámolt, Claudia új párja gyermeket is szeretne a műsorvezetőtől. Egy ilyen bejelentés után pedig már egyáltalán nem meglepő, hogy a páros az összeköltözést fontolgatja.

Nyár óta tart Liptai Claudia és Horváth Ákos szerelme, a pár azonban távkapcsolatban él, mivel a TV2 sztárját a fővároshoz, míg a színészt Szombathelyhez köti a munkája - derül ki a Borsonline cikkéből.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia/TMC Management

"A távolság ellenére elég sokat találkozunk" – mondta el a lapnak Ákos, aki szerint könnyen legyűrik a közel kétszázötven kilométert, ám már gondolkoznak azon, hogyan tudnának még többet együtt lenni. "Felmerült, hogy összeköltözünk, de hogy hová és mikor, még a jövő titka. Ami biztos: boldogok vagyunk, és szeretnénk minél többet megőrizni magunknak ebből a szerelemből" - nyilatkozta a színész, akinek legutóbbi szerelmi vallomásást itt tettük közé.

Megszólalt Liptai Claudia új párja: „Életünk végéig elkísér ez a szerelem"http://www.life.hu/intim/20140905-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetojenek-uj-parja-horvath-akos-szinesz-eleterol-es-a-szerelemrol.htmlClaudia párja múltjában sok bánat és szenvedés volt. Fiatalon elköltözött otthonról, válása után pedig utcára került.Intim--Nem képes túllépni Liptain Gesztesihttp://www.life.hu/intim/20140418-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-nem-bocsat-meg-volt-ferjenek-gesztesi-karolynak.htmlMeglepő kijelentést tett Gesztesi Károly: nem képes elfelejteni Liptai Claudiát. A színésznő azonban nem lépett túl a házasság alatti sérelmein. IntimOrigoFélnek a férfiak Liptai Claudiátólhttp://www.life.hu/intim/20140126-a-tv2-musorvezetoje-a-joban-rosszban-szereploje-liptai-claudia-maganeleterol-vallott.htmlLiptai Claudia ritkán beszél a magánéletéről, most azonban elárulta, hogyan lehet elhívni őt randira.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.