Megszólalt Liptai Claudia új párja: „Életünk végéig elkísér ez a szerelem"

Horváth Ákos TV2 válás Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia párja múltjában sok bánat és szenvedés volt. Fiatalon elköltözött otthonról, válása után pedig utcára került.

Ahogy a Life.hu is megírta, Liptai Claudiát nemrég eltalálta Ámor nyila és kollégájával, Horváth Ákossal egy párt alkotnak. Sőt, a műsorvezető már a gyermekvállaláson gondolkodik. Ákos a Best magazinban vallott Claudiával való kapcsolatáról és sanyarú múltjáról.

„Rengeteg konfliktusom volt az anyámmal és 16 évesen elköltöztem otthonról. Aztán a Nemzeti színi stúdióba kerültem, így lett belőlem színész. A Nemzetiben az igazgatóváltás után nem újították meg a szerződésem" – mondta Ákos, aki ezek után utcára került, ráadásul a felesége ekkor jelentette be, hogy elválik tőle. Az élete romokban hevert, nem tudta, miből fog élni. Szerencsére a színészt Szombathelyen tárt karokkal várták és ma már nem kesereg a múlton.

„Sok mindent elszúrtam a párkapcsolataimban, de az biztos, aki egyszer hozzám köti az életét, azt nagyon fogom szeretni. Elképesztő reménnyel indulok ebbe a kapcsolatba, és bár realista vagyok, most mégis a szívemre hallgatok. Az pedig azt súgja, Claudiával életünk végéig elkísér ez a szerelem" – mondta Ákos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.