Pénteken este érkezett meg esüvőjük színhelyére az 53 éves nők bálványa, George Clooney és 36 éves jogász kedvese, Amal Alamuddin. Egybekelésük minden kétséget kizáróan az év sztáresküvője lesz. A szertartáson ott lesz Cindy Crawford, Matt Damon és Miguel Ferrer is, de Angelina Jolie, Brad Pitte, Cate Blanchett, Sandra Bullock és a U2 énekese, Bono is a vendégek között van. Négynapos eseménysorozatra készül Velence. 

Mivel a velencei városháza körüli forgalmat hétfő délelőtt lezárják, nagy valószínűség szerint a pár akkor tartja a polgári esküvőt, de az első szertartást már szombaton - éppen ezekben a percekben - megtartják. Olasz sajtóértesülések szerint a volt olasz kulturális miniszter, korábbi római polgármester, Walter Veltroni adja össze őket. Clooney esküvői tanúja régi jó barátja, Cindy Crawford férje, Rande Gerber, a menyasszony tanúja nővére, Tala. 

Forrás: AFP/Andreas Solaro

A repülőtérről egy Amore feliratú vízitaxi vitte a Cipriani luxushotelbe, ahol a sztárvendégek nagy része is megszállt. 

Forrás: AFP/Andreas Solaro

 A menyasszony Oscar de la Renta-ruhát viselni, hétkarátos aranyból készült jegygyűrűje több mint 500 ezer euróba (157 millió forintba) került - írja a Daily Mail

Forrás: AFP/Andreas Solaro

Az esküvői fotókra a lapok már most licitálnak. A hírek szerint egy amerikai lap fotósai 400 millió forintnyi pénzért készíthetnek képeket a négynapos eseményen. A befolyt pénzt Clooney és hitvese jótékony célokra szánják.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

 

Nők, akik nem tudták megtartani George Clooneyt
A földkerekség legsármosabb (eddig!) agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő, Amal Alamuddin oldalán találta meg a szerelmet, és akivel ma kimondják a boldogító igent. A Life.hu összeszedte, kik voltak azok a nők, akiknek csak ideig-óráig sikerült lenyűgözniük a színészt.