Az év álomesküvője a Clooney-Alamuddin-frigy

Forrás: AFP/Andreas Solaro -
Brad Pitt esküvő George Clooney Velence Angelina Jolie Cindy Crawford Amal Alamuddin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken este érkezett meg esüvőjük színhelyére az 53 éves nők bálványa, George Clooney és 36 éves jogász kedvese, Amal Alamuddin. Egybekelésük minden kétséget kizáróan az év sztáresküvője lesz. A szertartáson ott lesz Cindy Crawford, Matt Damon és Miguel Ferrer is, de Angelina Jolie, Brad Pitte, Cate Blanchett, Sandra Bullock és a U2 énekese, Bono is a vendégek között van. Négynapos eseménysorozatra készül Velence. 

Mivel a velencei városháza körüli forgalmat hétfő délelőtt lezárják, nagy valószínűség szerint a pár akkor tartja a polgári esküvőt, de az első szertartást már szombaton - éppen ezekben a percekben - megtartják. Olasz sajtóértesülések szerint a volt olasz kulturális miniszter, korábbi római polgármester, Walter Veltroni adja össze őket. Clooney esküvői tanúja régi jó barátja, Cindy Crawford férje, Rande Gerber, a menyasszony tanúja nővére, Tala.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

A repülőtérről egy Amore feliratú vízitaxi vitte a Cipriani luxushotelbe, ahol a sztárvendégek nagy része is megszállt.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

A menyasszony Oscar de la Renta-ruhát viselni, hétkarátos aranyból készült jegygyűrűje több mint 500 ezer euróba (157 millió forintba) került - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

Az esküvői fotókra a lapok már most licitálnak. A hírek szerint egy amerikai lap fotósai 400 millió forintnyi pénzért készíthetnek képeket a négynapos eseményen. A befolyt pénzt Clooney és hitvese jótékony célokra szánják.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

Nők, akik nem tudták megtartani George Clooneyt

A földkerekség legsármosabb (eddig!) agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő, Amal Alamuddin oldalán találta meg a szerelmet, és akivel ma kimondják a boldogító igent. A Life.hu összeszedte, kik voltak azok a nők, akiknek csak ideig-óráig sikerült lenyűgözniük a színészt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.