Taylor Lianne Chandler kétszer feküdt le a többszörös olimpiai bajnok úszóval, ám azóta is számon tartja, mi van a sportolóval. Az önjelölt barátnő közösségi oldalán árulta el: annak idején fiúnak született.

Döbbenetes igazság derült ki Michael Phelps önjelölt barátnőjéről. Taylor Lianne Chandler, akinek állítása szerint szexuális kapcsolata volt az olimpiai bajnokkal, Facebook oldalán vallotta be: annak idején David Roy Fitch néven született.

Forrás: AFP/Harry How

A most 41 éves Chandler interszexuálisnak vallja magát. Bár fiúként született, tinédzserkorában tesztoszteron-blokkoláson esett át, ekkor változtatta meg a nevét. Később a húszas éveiben korrekciós műtétet hajtottak rajta végre.

Taylor Lianne ChandlerForrás: Facebook/Taylor Lianne Chandler

A 29 éves Phelps és Chandler a Tinderen ismerkedtek meg, nem sokkal később egy futballmérkőzésen találkoztak, amelynek végét – ahogy a barátnő állítja – már nem várták meg: félidőben már egymás karjaiban kötöttek ki. „Később újra szexeltünk. Az intimitás, ami köztünk volt, egyszerűen csodálatos!" – áradozott Chandler, aki elmondása szerint ekkor érezte magát először igazán nőnek. (Csak így zárójelben: Phelpset együttlétük után kapták el ittas vezetés miatt szeptember 30-án.)

Állítólag soha nem hazudott múltjáról az úszónak, mondván, soha nem is jött fel köztük a dolog. „Valószínűleg el fogom veszíteni, hiszen az ő neve egy márka, a csapata pedig meg akarja védeni őt" – olvasható Chandler Facebook-oldalán.