Már a felnőttek is várják a Mikulást - feltéve, ha lány...

Forrás: AFP/Randy Brooke -
szexi fotó Kendall Jenner mikulás Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendall Jenner, a Kardashian klán ifjú tagja alaposan nekivetkőzött a Mikulás-szerephez, mindössze egy falatnyi átlátszó fekete csipke fedi formás idomait.

Decemberben minden eladható, feltéve, ha van rajta piros sapka. Ezt a tételt bizonyítja Kendall Jenner, akinek szexi fehérneműs fotóit itt nézheted meg, és eredetileg a The Love magazin jelentette meg.

Forrás: AFP/Randy Brooke

Az ünnepkör jelképei már végképp összekeveredtek a világban, ezért lassacskán mi sem boldogulunk a jelképek azonosításával - íme, egy kis kalauz:

1. A Mikulás egy öreg férfi, eredetileg Szent Miklós, aki névtelen adománnyal segítette a szegényeket.
2. Őt kísérik a krampuszok (ördögfiak), akik arra emlékeztetnek minket az ünnepen, hogy a jó mellett vannak rossz tulajdonságaink is, olyan jellemvonásaink, amelyeken javítani kellene. A krampuszok fiúördögök.
3. A Mikulás nálunk december 6-án, az angolszász világban karácsony első napján osztja ajándékait.
4. Nálunk karácsonykor Jézuska jön, és mi már december 24-én este kibonthatjuk az ajándékokat, szemben az angol, amerikai gyerekekkel.

Tehát összegezve: nincsenek lányok az ünnepkörben, maximum a kis Jézust dédelgető Mária. Nyilván erre hívja fel a maga provokatív módján a figyelmet Kendall Jenner - köszönjük neki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.