A nőknek nem, a férfiaknak szokatlan lehet, hogy nem mindenki használja rendeltetésszerűen a vécét. Lássuk, mi az a leggyakoribb öt tevékenység, amit titokban csinálsz az illemhelyeken.

1. Eszel

Egy tanulmány szerint a mosdókban előfordul, hogy nem csak kifelé távozik az étel. A kutatásból ugyanis az is kiderült, hogy egyesek szívesen falatoznak a mellékhelyiségben is.

2. Pletykálsz

Nem tudni, hogy a szűk terek varázsolják-e intimebbé a hangulatot, mindenesetre tény, hogy a nők szívesen beszélgetnek munkahelyi pletykákról vagy éppen a szexuális életükről a mosdók falai között.

Forrás: Thinkstock

3. Nem kérsz papírt

Ha elfogy a papír, előfordul, hogy nélküle is elvégezzük a dolgunkat. Sokak számára kínos vécépapírt kérni, és ezért inkább nem szólnak semmit.

4. A középső fülkét választod

A kutatók megállapították, hogy a legnépszerűbbek mindig a középső vécék. Nicholas Christenfeld pszichológus szerint egyszerűen azért, hogy megkíméljük az agyunkat attól a nehéz döntéstől, hogy melyiket válasszuk: a jobb vagy a bal oldalit.

5. Ketten egy fülkében

A nők híresek arról, hogy csapatostul járnak a mosdókba. Ilyesmit látva tény, hogy beindul a pasik fantáziája. A lányok ugyanis nem csinálnak semmi különlegeset, egyszerűen szeretik kihasználni az időt egy kis csevegésre (lásd: 2-es pont). A leggyakoribb, amit emellett még tesznek: közösen sminkelnek, és egymást fotózzák a tükrökben - vagy magukat.