Öt férfiaknak szokatlan dolog, amit minden nő csinál a vécében - Te is?

vécépapír vécé pletyka evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőknek nem, a férfiaknak szokatlan lehet, hogy nem mindenki használja rendeltetésszerűen a vécét. Lássuk, mi az a leggyakoribb öt tevékenység, amit titokban csinálsz az illemhelyeken.

1. Eszel

Egy tanulmány szerint a mosdókban előfordul, hogy nem csak kifelé távozik az étel. A kutatásból ugyanis az is kiderült, hogy egyesek szívesen falatoznak a mellékhelyiségben is.

2. Pletykálsz

Nem tudni, hogy a szűk terek varázsolják-e intimebbé a hangulatot, mindenesetre tény, hogy a nők szívesen beszélgetnek munkahelyi pletykákról vagy éppen a szexuális életükről a mosdók falai között.

Forrás: Thinkstock

3. Nem kérsz papírt

Ha elfogy a papír, előfordul, hogy nélküle is elvégezzük a dolgunkat. Sokak számára kínos vécépapírt kérni, és ezért inkább nem szólnak semmit.

4. A középső fülkét választod

A kutatók megállapították, hogy a legnépszerűbbek mindig a középső vécék. Nicholas Christenfeld pszichológus szerint egyszerűen azért, hogy megkíméljük az agyunkat attól a nehéz döntéstől, hogy melyiket válasszuk: a jobb vagy a bal oldalit.

5. Ketten egy fülkében

A nők híresek arról, hogy csapatostul járnak a mosdókba. Ilyesmit látva tény, hogy beindul a pasik fantáziája. A lányok ugyanis nem csinálnak semmi különlegeset, egyszerűen szeretik kihasználni az időt egy kis csevegésre (lásd: 2-es pont). A leggyakoribb, amit emellett még tesznek: közösen sminkelnek, és egymást fotózzák a tükrökben - vagy magukat.

Orális szex másképp! Mutasd az ajkad, eláruljuk, milyen vagy az ágyban http://www.life.hu/intim/20141205-a-szad-formaja-elarulja-milyen-vagy-az-agyban.html A pasiknak állítólag a hüvelykujja és az orra árulkodik a méreteikről. A csajoknak az ajka mesélhet a szexualitásról. Orális szex, kicsit másképp... Intim -- Csalhatatlan jelek, hogy vége! Ha ezeket tapasztalod, eljött a szakítás ideje http://www.life.hu/intim/20141205-a-parkapcsolat-es-a-szerelem-vegenek-csalhatatlan-jelei.html Itt az idő, nincs tovább, vagy még érdemes próbálkozni? Ha elmúlik a szerelem, annak bizony vannak előjelei. Ha ezeket észreveszed, el kell gondolkodnod azon, hogy változtass, vagy válj el. Íme a szakítás időszerűségének csalhatatlan jelei! Ha a felsorolt pontok közül a legtöbbel, esetleg minddel egyetértesz, akkor ideje váltanod. Intim Sztárok, akik kimondták idén a boldogító igent: íme, 2014 álomesküvői http://www.life.hu/intim/20141202-2014-alomeskuvoi-brad-pitt-george-clooney-justin-timberlake-adam-levine-kanye-west.html Míg mi tragédiaként éltük meg, hogy idén "elvesztettük" mondjuk Adam Levine-t vagy épp George Clooneyt, az említett urak biztosan arra vártak egész életükben, hogy a szeretett nő igent mondjon arra a bizonyos kérdésre. 2014-ben is sok szerencsés pár fogadott örök hűséget egymásnak, lássuk hát a Life.hu kedvenceit! Intim Origo


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.