Túlélte a dzsungelt Puskás Peti és barátnője kapcsolata

elvesztés Puskás Peti Reflektor magazin X-Faktor 2014 Celeb vagyok, ments ki innen! szerelem Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti először mutatta meg a nagy nyilvánosságnak szerelmét, Angélát. Elárulta azt is, a lány nem a Celeb vagyok, ments ki innen! adásából tudta meg, hogy ő korábban Aleska Diamonddal kavart.

Végre megmutatta szerelmét Puskás Peti. A Reflektorból kiderült, hogy Eke Angélának hívják, színésznő. Mindössze 2 hónapja vannak együtt. A párosnak volt mit megbeszélnie a napokban, főleg, miután kiderült, hogy Peti az egykori pornósztárral, Aleska Diamonddal járt. Peti azonban azt mondta, a hírekkel ellentétben párja nem a tévéből értesült erről. Azt viszont sokáig titkolta, hogy Afrikába utazik, mert attól tartott, hogy örökre elveszíti Angélát...

További részletek a Reflektorban:

Puskás Peti és zenekara lesz egyébként a mai esti X-Faktor sztárfellépője. A Life.hu – szokás szerint – ott lesz a helyszínen és mindenről tudósít majd!

Istenes Bence mellett érett nővé Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20141212-csobot-adel-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-mellett-erett-nove.htmlSzinte a szemünk előtt vált felnőtté az X-Faktor egykori hebrencs, cuki versenyzője. Csobot Adél állítja, Istenes Bence az, aki "megváltoztatta".Intim--Bianchival közös képet posztolt a sportoló barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20141212-camille-marchetti-bianchival-kozos-kepet-posztolt-az-instagramra.html„Nyolc évvel ezelőtt... szerelem... hajrá Jules... hiányzol!" - posztolta Camille Marchetti az Instagramjára közös, szerelmes fotójukhoz. IntimOrigoEmma Watson újra szinglihttp://www.life.hu/intim/20141212--emma-watson-a-harry-potter-filmek-sztarja-szakitott-baratjaval-matthew-janneyvel-jelenleg-ujra.htmlA Harry Potter-filmek sztárja szakított a barátjával, az oxfordi egyetem top rögbijátékosával, Matthew Janneyvel.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.