Hivatalos! Eljegyezték Cameron Diazt

Forrás: AFP/Theo Wargo -
színésznő eljegyzés Benji Madden hivatalos hivatalos bejelentés Hollywood eljegyzési gyűrű Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a hónapokon át tartó találgatásoknak. Ha a gigantikus gyűrű nem lett volna elég bizonyíték: hivatalosan is megerősítették Cameron Diaz és Benji Madden eljegyzésének hírét.

Milyen gyűrű az, Cameron? Tényleg eljegyezték a színésznőt? - kérdeztük októberben. Novemberben már arról írtunk, vajon miért rejtegeti a gyűrűt a szőke sztár, amikor az egész világ számára biztos: a 42 éves Cameron Diazt eljegyezték. Persze, addig nem lehettünk biztosak a dolgunkban, ameddig a hírt meg nem erősítették hivatalos forrásból. Most viszont már biztos, 2015-ben Cameron is férjhez megy - írja a People.com.

Forrás: AFP/Theo Wargo

Az esemény néhány éjszakával ezelőtt történt, Benji Madden összes barátja értesült már róla. A zenész néhány hónappal korábban, a lehető leghagyományosabb módon kérte meg a színésznő kezét a család színe előtt. Mióta Benjivel találkozott, Cameron az előnyére változott - írta korábban a lap egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.