Cameron Diaz eljegyzése tartja lázban a világot

Forrás: Northfoto -
eljegyzés Benji Madden eljegyzési gyűrű Cameron Diaz ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves színésznő éppen arra az ujjára húzta fel azt a bizonyos gyűrűt, amely némi félreértésre adhat okot. Ám lehet, hogy ezúttal semmi ilyenről nincs szó.

Nem ez az első alkalom, hogy gyűrűt kiáltott a világ Cameron Diaz kapcsán: a színésznő egy hónapja igazgatta nagyon feltűnően arcába hulló tincseit, miközben nem lehetett nem észrevenni a gyűrűsujján elhelyezett hatalmas és mutatós ékszert. Ezúttal ismét egy, a megfelelő ujjára felhúzott gyűrűvel hívta fel a nagyérdemű figyelmét a 42 éves színésznő, akit egy baráti ebédre tartva kaptak lencsevégre.

Forrás: Northfoto

Vajon ez most már tényleg AZ a gyűrű, amivel barátja, Benji Madden megkérte a kezét? (Vagy ugyanaz, mint amelyet már egy hónapja is megcsodálhattunk?)

A világ leghíresebb eljegyzési gyűrűi

A legdrágább, a legstílusosabb és a dalba is foglalt - összegyűjtöttük a sztárvilág legmélyebb nyomokat hagyó jegygyűrűit. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.