Miley Cyrus a szerelemért szembemegy a Terminátorral is

Forrás: AFP -
Miley Cyrus Patrick Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger párkapcsolat pénz szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs mit szépíteni a dolgon, Arnold Schwarzenegger és családja utálja Miley Cyrust és azt is, hogy gyermekük éppen a kábszerfüggő botrányhősnővel jár. Arnoldék pénzzel próbálják zsarolni és a szakítás felé lökni Patricket.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Miley Cyrus nem mással, mint a Terminátor fiával, Patrick Schwarzeneggerrel jár. Ehhez korábban már a 21 éves modellsrác mamájának, Maria Shrivernek is volt egy-két szava, de most úgy tűnik, a híres papának is elfogyott a türelme.

Forrás: AFP

Lapinformációk szerint a fiú a 25. születésnapjára közel 13 milliárd forintnyi összeget kapna szüleitől, amit a volt kaliforniai kormányzó már meg is ígért a gyermekének. Nemrég azonban visszavonta, vagy legalábis feltételhez kötötte korábbi felajánlását.

A Terminator szó szerint megzsarolta Patricket, hogy ha nem hagyja ott az énekesnőt, egy fillért sem lát a hatalmas családi vagyonból. Úgy hírlik, erről a fiú hallani sem akar, azzal vágott vissza, hogy semi pénzért nem hagyja ott Mileyt. Mi lesz így ebből?

Sztárok, akik 2014-ben találták meg a szerelmet:

A tavalyi esztendő méltó lezárásaképpen a Life.hu összegyűjtötte azokat a sztárpárokat, akikre 2014-ben talált rá a szerelem. Íme a lista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.