Lánykérés után esküvő? Harmadszor is férjhez megy Szinetár Dóra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Makranczi Zalán eljegyzés Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dóra az utóbbi években láthatóan kivirult, most pedig nem is lehetne boldogabb: eljegyezte kedvese, Makranczi Zalán színész. 

Dóra harmadszor áll oltár elé: első férje Lőcsei Jenő volt, 2012-ig Bereczki Zoltán felesége volt, három éve pedig Makranczi Zalánnal alkotnak egy párt. Szerelmük 2012 nyarán kezdődött, amikor együtt játszottak A mizantróp című darabban.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

A lánykérés most karácsonykor történt, bár sejteni lehetett a dolgot, annyira boldogok voltak együtt már évek óta. Dóráék nagy családdal ünnepeltek, sőt, idén az unokatestvére és a nagy­bátyja is velük volt, így az egész család együtt örülhetett, amikor bejelentették az eljegyzést, amit maga a színésznő is megerősített. ,,Tényleg eljegyeztek, nem tagadom le. Sosem titkoltuk, hogy már harmadik éve nagy boldogságban élünk együtt. Nagyon örültem Zalán kérdésének, és egyértelmű volt, hogy mi a válaszom. Ennél többet azonban nem szeretnék ezzel kapcsolatban mondani" - nyilatkozta Dóra a Blikknek.

A világ legromantikusabb lánykérése - videóhttp://www.life.hu/intim/20140526-a-vilag-legromantikusabb-lanykerese-4-even-at-tervezte.html4 éven át tervezte a lánykérést Jack Hyer, aki műve elkészülte után végre feltehette a kiszemelt hölgynek a kérdést. Íme.IntimOrigoRomantika 2014-ben: Lánykérés flashmobbalhttp://www.life.hu/intim/20140502-villamcsodulettel-tette-feledhetetlenne-leanykereset-egy-cardiffi-ferfi.htmlEgy flashmobbal tette feledhetetlenné leánykérését egy cardiffi férfi. Intim--Minden 3. nőnek csalódás a lánykéréshttp://www.life.hu/intim/20131014-minden-harmadik-nonek-csalodas-a-lanykeres-negyeduknek-a-gyuru-sem.htmlMinden 3. nő titkon nincs megelégedve azzal, ahogy párja felteszi neki a nagy kérdést. Negyedük a gyűrűt is kicseréltetné. Legalábbis a briteknél.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.