Így okozhatsz orgazmust egy csókkal!

Forrás: Thinkstock -
csók szex tippek nyelv csókolózás száj ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Káma Szútra szerint egy nő szája tökéletesen tükrözi a nemi szervét: az ajkak a külső ajkaknak felelnek meg, az ajak feletti görbület a csikló és az első fogak feletti rész pedig a G-pont. Izgalmasan hangzik...

Oszd meg tippjeinket partnereddel is, és meglepő élményben lehet részed...


1. Higiéniai ellenőrzés

Csókolózás közben több módon is érzékeled a dolgokat, az ízlelés, a szaglás és a tapintás egyaránt közrejátszik, hogy jó-e a csók. Fontos, hogy milyen az illatod, ezért javasoljuk a fogmosást, rágózást a tökéletes csók előtt.
Extra tipp: Fogkefével dörzsöld át az ajkaidat. Olyan ez, mint a bőrradír, szuper puha lesz tőle a szád!

2. Ne hagyd ki a csókelőjátékot!
Ahogy a szexnél, úgy a csóknál sem elhagyható az előjáték. Ahelyett hogy rögtön nyelvvel támadnál, kezdd nagyon kis intenzitású csókkal, csak aztán vesd be a hevesebb verziót. A felsőajak-görbületet harapdálhatod, nyalogathatod. Próbáld ki, hogy beleharapsz az alsó ajkába, illetve húzogasd végig ajkaidat az ő ajkain! Ezekkel a technikákkal eléred, hogy sok vér áramoljon az ajkaiba, és izgalmi állapotba kerüljön.

3. Figyelj a részletekre!
Ha partnered ajka besötétedik, és megduzzad, azt jelenti, sínen vagy. Kezdd el a nyelvedet a szájába csúsztatni, majd húzd vissza, és ezt ismételgesd. Ne nyisd ki teljesen a szádat,csak félig. Lazítsd el az ajkaidat. Ha hirtelen túl sok nyálad keletkezett, néhány másodpercig csukott szájjal csókold a partnered, hogy addig lenyelhesd.

Forrás: Thinkstock

4. Fűszered meg!

Francia csók közben ne csak egy irányba mozogjon a nyelved! Váltogass a körkörös, csapkodó és szúrkáló mozdulatok között. Néha szívd a nyelvét, néha az ajkait.


5. Titkos helyek
A nők szájpadlása nagyon érzékeny erogén zóna, ráadásul összeköttetésben van a G-ponttal is. Tanácsold a partnerednek, hogy csókolózás közben érintse meg nyelvével a szájpadlásodat.

Ugyanilyen pont a felső ajak alatti terület. Próbáld ki mindkettőt!


6. A tökéletes tempó
Érd el, hogy egy ritmusba kerüljetek. Váltogasd folyamatosan a gyorsaságot és az intenzitást, hiszen így lesz tökéletes a csók.

Egy hatalmas bika vetett véget a csókkamerában veszekedő pár vitájának – Videó!http://www.life.hu/intim/20150106-a-chicago-bulls-bikaja-vetett-veget-a-csokkameraban-veszekedo-par-vitajanak-video.htmlNem a vártnak megfelelően alakult egy amerikai pár csókja, akik csúnyán összevitatkoztak egy kosárlabda mérkőzés kivetítőjén. A veszekedésnek a Chicago Bulls bikája vetetett véget. Mi sem csináltuk volna jobban!IntimOrigoTaylor Swift és Karlie Kloss leszbikus csókja őrjíti most meg a világothttp://www.life.hu/intim/20141208-taylor-swift-es-karlie-kloss-lehetseges-leszbikus-csokjarol-beszel-most-az-egesz-vilag.htmlBeszélgetés helyett mintha csókot váltott volna egymással az énekesnő és a modell, akiket egy New York-i koncerten kaptak együtt lencsevégre. Taylor Swift megszólalt.Intim--Csók és durr: kínos pillanatok szex közbenhttp://www.life.hu/intim/20140321-puki-az-agyban-szex-kozben-kinos-ciki-kellemetlen.htmlOlyan ruhadarabokat már kifejlesztettek, amik visszatartják a puki szagát, a hangját azonban nem nyomják el. Így sokkal nem jutottunk közelebb a megoldáshoz. Ráadásul ha jön, akkor mindig a legrosszabbkor, a legkínosabb pedig, amikor egy intim pillanatot tesz tönkre az ánuszgőz. Cikis pillanatok és megoldásaik a Life.hu-n.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.