Huncutkodásra fel! Minden eddiginél szexisebb az újabb A szürke ötven árnyalata fehérnemű

Forrás: NORTHFOTO -
fehérnemű E.L. James szexi bugyi Szürke 50 melltartó Christian Grey Anastacia Steele A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalata ihlette azt az új fehérnemű kollekciót, amelyet nemrég dobtak piacra. Mondanunk sem kell, hogy csupa szexi és dögös darabok. Grrr...

A Life.hu Intim rovatának vezetője végigkóstolta A szürke ötven árnyalata menüt Budapesten. A nem mindennapi gasztrotúra részleteiről ITTolvashatsz bővebben!

Két héttel azelőtt, hogy a mozikban bemutatják A szürke ötven árnyalata című erotikus könyv filmes változatát, a Bluebella fehérneműcég elkészítette új kollekcióját, amelyet természetesen Christian Grey és Anastasia Steele forró szerelme ihletett.

Forrás: NORTHFOTO

A Black Label kollekcióban 6 új darab szerepel: bugyik, melltartók, bodyk és kendők a csuklóra, így a híres ágyhoz kötözős jelenetet már otthon is ki lehet próbálni...

A tervezésnél a könyv írója, EL James is segített. A szerző szerint a végeredmény: fényűző, provokatív és elegánsan erotikus.

Forrás: NORTHFOTO

Korábban egyébként az F&F is kijött egy hasonló kollekcióval.

A várva-várt filmet Valentin-napon vetítik a mozik. Addig is láthattunk már egy kis előzetestbelőle, sőt, arról is beszámoltunk, milyen lesz a film zenéje.

Újabb képkockák A szürke ötven árnyalatából: Köszönet Ellie Gouldingnakhttp://www.life.hu/news/20150124-ellie-goulding-love-me-like-you-do-cimu-szama-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megvan, melyek lesznek A szürke ötven árnyalata mozi zenéi. Ellie Goulding a Love Me Like You Do című számát adta az erotikus regénytrilógia első részéhez, és egy igazán romantikus klipet készített hozzá.NewsOrigoMég jó, hogy kimaradt a tamponos jelenet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/intim/20150122-a-szurke-otven-arnyalatanak-nyilvan-kimarad-a-tamponos-jelenete.htmlJanuár 20-án bombaként robbant a hír, miszerint a legmeredekebb szexjelenet kimarad A szürke ötven árnyalatából. Nők milliói ijedten kattintottak a rémhírre, miközben végigpörgették az agyukban, vajon melyik rész is lehetett annyira brutális, hogy az már Sam Taylor-Johnsonnál is betegye a kaput. Aztán megkapták a választ.IntimThinkstockÚjabb jelenet A szürke ötven árnyalatából: Anastasia találkozik Christian Grey szüleivelhttp://www.life.hu/news/20150112-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-filmbol-ujabb-jelenetet-mutattak-be-az-idei-golden-globe-galan.htmlA Golden Globe-díjátadón újabb jelenetet mutattak be a sikerfilmnek ígérkező A szürke ötven árnyalatából, Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplésével.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.