Vadiúj szexjelenet A szürke ötven árnyalatában - csurran a méz, csorog a nyál

film szex Szürke 50 A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig nem izgatott fel se a könyv és a film se hozott lázba, a trailer megtekintése után garantáltan bizseregni kezdenek az érzékeid.

Azt eddig is tudtuk, hogy a trailer készítés az külön szakma a filmiparban - éles szem és jó arányérzék kell ahhoz, hogy a filmek legvadabb, legpikánsabb jeleneteit úgy zsúfolják bele abba a bizonyos egyetlen percbe, hogy még a lélegzetünk is elálljon.

A szürke ötven árnyalatánál is sikerült a bűvésztrükk. Olyan vérforraló szexjeleneteket csempésztek bele a felvillanó képsorokba, hogy lány legyen a talpán, aki ezek után őrizgetni akarja a szüzességét. Még akkor is bombasztikus, amit látunk, ha csupán egy - egy másodperc az, amin fennakad a szem.

Forrás: Youtube

De ki lehet bírni a vér felforrása nélkül, ahogy Jamie Dornan anyaszült meztelenül kúszik Dakota Johnson felé, vagy ahogy a lány hasán felcsillan a csurgatott méz? A szembekötősdi jelenet már tényleg csak hab a tortán.

Nézzétek csak!

Újabb képkockák A szürke ötven árnyalatából: Köszönet Ellie Gouldingnakhttp://www.life.hu/news/20150124-ellie-goulding-love-me-like-you-do-cimu-szama-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megvan, melyek lesznek A szürke ötven árnyalata mozi zenéi. Ellie Goulding a Love Me Like You Do című számát adta az erotikus regénytrilógia első részéhez, és egy igazán romantikus klipet készített hozzá.NewsOrigoMég jó, hogy kimaradt a tamponos jelenet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/intim/20150122-a-szurke-otven-arnyalatanak-nyilvan-kimarad-a-tamponos-jelenete.htmlJanuár 20-án bombaként robbant a hír, miszerint a legmeredekebb szexjelenet kimarad A szürke ötven árnyalatából. Nők milliói ijedten kattintottak a rémhírre, miközben végigpörgették az agyukban, vajon melyik rész is lehetett annyira brutális, hogy az már Sam Taylor-Johnsonnál is betegye a kaput. Aztán megkapták a választ.IntimThinkstockKiderült, miért vágták ki A szürke ötven árnyalata tamponos jelenetéthttp://www.life.hu/news/20150122-a-szurke-otven-arnyalata-film-keszitoi-elmondtak-miert-vagtak-ki-a-konyv-hires-tamponos-jelenetet.htmlHamarosan a mozikba kerül A szürke ötven árnyalata filmje, ám a film készítői már most leszögezték: nem egy pornófilmet forgattak, a könyv híres jelenetét pedig eszükbe sem jutott a mozivászonra vinni.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.