Jessica Simpson A szürke ötven árnyalata jegyében Valentin-napozott

Forrás: Instagram/Jessica Simpson -
csók Eric Johnson hálószoba Valentin-nap Jessica Simpson A szürke ötven árnyalata ölelés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő-színésznő hálószobájából tudósított követőinek, amint épp férjével szeretgetik egymást.

A képek tanúsága szerint kellemesen telt a Valentin-nap Jessica Simpsonéknál. A 34 éves amerikai énekesnő-színésznő, aki valószínűleg még mindig A szürke ötven árnyalata hatása alatt áll, Instagramon közvetítette rajongóinak, hogyan próbálják magukévá tenni férjével, Eric Johnsonnal az erotikus filmadaptáció pikánsabbnál pikánsabb jeleneteit. Először ezzel a fotóval borzolták a kedélyeket:

Forrás: Instagram/Jessica Simpson

Majd pihentek egyet:

Forrás: Instagram/Jessica Simpson
Forrás: Instagram/Jessica Simpson

A fájdalom vörös szobája azonban már nem került bemutatásra.

Análöklözés és bimbózó érzelmek

A szürke ötven árnyalata könyvváltozatáról és annak hihetetlen népszerűségéről már sokan írtak sokfélét - a Life.hu korábban ITT foglalkozott a témával. Hogy mindezt hogy sikerült a filmvásznon megvalósítani, arról ITT olvashatsz bővebben.
Dakota Johnson dekoltázsával népszerűsíti A szürke ötven árnyalatáthttp://www.life.hu/trend/20150212-dakota-johnson-a-szurke-otven-arnyalata-berlini-vilagpremierjen-mely-dekoltazzsal-jelent-meg.htmlTúl vagyunk a film világpremierjén: nézd meg, miben vette be a vörös szőnyeget Berlinben A szürke ötven árnyalata színésznője, Dakota Johnson.Trend--A nők elleni erőszakra buzdít A szürke ötven árnyalata? Szerveződnek a tüntetésekhttp://www.life.hu/news/20150205-a-nok-elleni-eroszakot-nepszerusiti-a-szurke-otven-arnyalata-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen-kuzdo.htmlKanadai és amerikai szervezetek is bekapcsolódtak abba az ellenkampányba, amely szerint a hamarosan bemutatásra kerülő A szürke ötven árnyalata mozifilm a nők bántalmazását népszerűsíti. A csoport bojkottálja a filmet, de van, ahol be is tiltották.NewsOrigoDown-szindrómás modell lépett a New York-i divathét kifutójárahttp://www.life.hu/trend/20150213-eloszor-lepett-a-new-york-i-divathet-kifutojara-egy-down-szindromas-modell.htmlJamie Brewer nem egy átlagos lány: a Down-kórral született színésznő nem csupán szakmájában sikeres, hanem immár modellként is végiglejthetett a New York-i divathét kifutóján.Trend--Luxus-hancúrszettet tervezett piacra A szürke ötven árnyalata írónőjehttp://www.life.hu/intim/20150208-e-l-james-a-szurke-otven-arnylata-konyv-iroja-luxus-szexkiegeszitoket-tervezett.htmlA Fájdalom Vörös Szobája - ezt a nevet kapta az a tízdarabos, barna bőrből készült exkluzív szexkellék-kollekció, amelyet A szürke ötven árnyalata írónője tervezett.IntimAFPA nők elleni erőszakra buzdít A szürke ötven árnyalata? Szerveződnek a tüntetésekhttp://www.life.hu/news/20150205-a-nok-elleni-eroszakot-nepszerusiti-a-szurke-otven-arnyalata-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen-kuzdo.htmlKanadai és amerikai szervezetek is bekapcsolódtak abba az ellenkampányba, amely szerint a hamarosan bemutatásra kerülő A szürke ötven árnyalata mozifilm a nők bántalmazását népszerűsíti. A csoport bojkottálja a filmet, de van, ahol be is tiltották.NewsOrigoA szürke ötven árnyalata: Több nyögésre számított Anastasia magyar hangja, Földes Eszter (18+)http://www.life.hu/bulvar/20150206-tobb-nyogesre-szamitott-anastasia-magyar-hangja-foldes-eszter-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlVan, aki már látta az erotikus regénytrilógiából készült filmet, sőt, azt is tudja, milyen érzés Anastasia Steele bőrébe bújni. Ő a fiatal nő magyar szinkronhangja, Földes Eszter.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.