Az egykori ValóVilág-hős, Baukó Éva alkoholproblémákkal került elvonóra, ahol beleszeretett pszichiáterébe. Itt kezdődtek a problémák.

"Minden az elvonón kezdődött, ahova kiszolgáltatottan, alkoholproblémákkal érkeztem, annak reményében, hogy sikerül leszoknom, és az életem is rendbe jön majd ezután. Ott álltam egy fillér nélkül, semmi reményem nem volt. Majd jött a pszichiáter, és sikerült letennem az italt. Érzelmeket kezdett táplálni irántam, és én is szerelmes lettem belé, valószínűleg azért is, mert a biztonságot és egy erős embert láttam benne, aki szeretetével átsegít mindenen." - nyilatkozta Éva a Blikknek.

A botrányhősnő a "szabadulás" után az orvos rózsadombi lakásába költözött, és annyira boldog volt, hogy még az sem tántorította el, párjának felesége van, akivel heti két napot együtt is töltött. Éva bízott szerelme ígéretében, mi szerint elhagyja nejét, addig pedig élvezte a luxusnyaralásokat, amit kedvese állt - írja egy cikkében a Hír24.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A bajok aztán akkor kezdődtek, amikor az egykori VV-s munkát kapott és egyre gyakrabban szerepelt a médiában. "Ekkoriban kezdte el mondogatni, hogy kitesz a lakásból. Olyan szinten kezdett zsarolni, hogy egyre gyakrabban sírtam" - emlékezett vissza Éva, akinek végül tényleg mennie kellett.

"Az rendben van, hogy az ő lakásában nem maradhattam tovább, de azt azért nem érdemeltem meg, hogy így bánjon velem. Amikor ugyanis eljött a költözés napja, odaküldte a haverjait, akik végig azt figyelték, hogy tényleg elmegyek-e, és nehogy elvigyek valamit, ami nem az enyém. Úgy kezeltek, mint egy besurranó tolvajt, egy utolsó senkit. Nagyon megalázó volt..." - méltatlankodott a celeb.