Ez aztán az igazi haverleves: Így mulat Adam Levine és Behati Prinsloo

medence buli Behati Prinsloo Adam Levine nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi Adam Levine, és kis felesége, Behati Prinsloo egy nem akármilyen medencés party-n tette tiszteletét Mexikóban.

Behati, aki Instagram oldalának tanúsága szerint már Behati Prinsloo Levine néven fut, az alábbi képet tette közzé április 19-én:

Forrás: Instagram/behatiprinsloo

A buliról, melyről a Daily Mail csak annyit írt, hogy haverleves, mindössze annyi információ áll a rendelkezésünkre, hogy vélhetően további Victoria's Secret modellek is lehetnek a vízben. Hát, az azért jól látszik, hogy az álompáros nem unatkozik Mexikói nyaralásán.

Szexbotrány, melegorgiák, gyilkosság: megint a Vatikánra figyel a világhttp://www.life.hu/intim/20150417-szexbotrany-orgiak-fajtalankodas-es-gyilkossag-a-vatikanban-olaszorszagban.htmlKönnyű erkölcsök: szexbotrányok, melyek megrengették a brit királyi palota falait az elmúlt 20 évben című cikkünkben csokorba szedtük már, milyen úri csetepaték kísérték végig a család elmúlt évtizedeit. Most azonban Angiától távol, a Vatikánban áll a bál orgiák, fajtalankodás és gyilkosság miatt. Irány tehát Olaszország!Intim--Nézegess meztelen fotókat a magyar származású Tiffany Tothról (18+)http://www.life.hu/intim/20150413-tiffany-toth-nezegess-meztelen-fotokat-a-magyar-szarmazasu-2011-es-playboy-miss-septemberrol.htmlLegutóbb Emily Ratajkowskit gusztáltuk cenzúra nélkül, most pedig egy újabb szépséget találtunk, akit érdemes nézegetni a vasárnapi ebéd után. Ő pedig nem más, mint a magyar felmenőkkel is rendelkező Tiffany Toth.Intim--Szülinapja alkalmából gyerekkori fotót posztolt Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/intim/20150419-rosie-huntington-whiteley-jason-statham-beratnoje-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlRosie Alice Huntington-Whiteley Angliában látta meg a napvilágot, 1987. április 18-án. A szépséges modell és színésznő így a napokban ünnepelte 28. születésnapját. Ennek örömére posztolt is az Instagramjára.Intim--Nem kell félni! Miley Cyrusnál mindig van még lejjebbhttp://www.life.hu/intim/20150419-miley-cyrus-honaljszorrel-es-letakart-mellbimboval-fotozkodott-instagramon.htmlA bimbótapaszfan Miley Cyrus most úgy tűnik, alulmúlta önmagát. Már amennyiben ez lehetséges...IntimOrigoInkább a szex! Nem mondhatnánk, hogy Facebook-függő nemzet a magyarhttp://www.life.hu/intim/20150416-facebook-felhasznalas-2015-on-nagy-facebook-kutatas-eredmenyek-fuggoseg-cset.htmlKi számít ma Facebook-függőnek? Hogyan változtak a felhasználási tendenciák az elmúlt egy évben? Mennyire tapadnak a különböző generációk az okostelefonjaikhoz? És mit csinálnak rajta? Mindez kiderült az idei Nagy Facebook-kutatásból. Lássuk hát az eredményeket!IntimThinkstockTom Hardy épp annyira szőrös, amennyire kellhttp://www.life.hu/intim/20150417-tom-hardy-a-44-gyermek-premierjen-szexi-szakallal-jelent-meg.htmlTom Hardy A 44. gyermek londoni premierjén tűnt fel majdhogynem kopaszon, és (szinte favágószexuális) szakállal. Szigorú volt és igencsak dögös. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.