Courtney Love miatt lett öngyilkos Kurt Cobain?

Forrás: AFP/Ben Gabbe -
halál öngyilkos rajongó média Nirvana Courtney Love öngyilkosság lövés vallomás Kurt Cobain körülmény drogfüggőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő vallomást tett a Nirvana frontemberének özvegye, Courtney Love.

21 éve, hogy meghalt a Nirvana legendás énekese, szövegírója és gitárosa, Kurt Cobain a halála körülményeiről és okairól szőtt különféle teóriák pedig azóta is izgalomban tartják a világot.

Forrás: AFP/Ben Gabbe

Sztárok, akik a halált választották

Szépek, híresek és gazdagok voltak, mégis úgy döntöttek, hogy eldobják maguktól az életet. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a hírességeket, akik önkezűleg vetettek véget saját életüknek.
Lecsúszott drogfüggővé változott Rita Orahttp://www.life.hu/news/20150402-rita-ora-drogfuggot-jatszik-uj-filmjeben.htmlRita Ora már feltűnt egy-egy filmben, például A szürke ötven árnyalatában néhány percre. Most Jake Gyllenhaal új filmjében bizonyít színésznőként. News--Courtney Love rémes dekoltázzsal sokkolhttp://www.life.hu/trend/20140601-courtney-love-remes-dekoltazst-villantott-a-life-ball-utan.htmlSosem a szendesége miatt írtunk Courtney Love művésznőről. Most sem így lesz. Trend--Nóci: „Három öngyilkossági kísérletem volt"http://www.life.hu/bulvar/20150309-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-valo-vilag-egykori-musorvezetoje-haromszor-volt-ongyilkos.htmlA ValóVilág egykori műsorvezetője őszintén vallott arról, hogy háromszor került a padlóra és gyógyszerekkel próbált véget vetni az életének.TV + BulvárOrigoÚj fotók kerültek elő Kurt Cobain halálának helyszínénhttp://www.life.hu/news/20140321-kurt-cobain-a-nirvana-enekes-gitaros-halalanak-helyszinerol-uj-fotok-kerultek-elo.htmlAz 1994 áprilisában készült rendőrségi felvételen a Nirvana énekesének személyes tárgyai láthatók – írja a brit Metro.News--Kurt Cobain lánya elárulta, miért nem szereti a Nirvana zenéjéthttp://www.life.hu/kult/20150409-kurt-cobain-lanya-frances-bean-cobain-elarulta-miert-nem-szereti-a-nirvana-zenejet.htmlBár néhány Nirvana-szám a mai napig meghatja Frances Bean Cobaint, a most 22 éves lány egészen más bandák zenéjéért rajong.Kult--Öngyilkosságot fontolgat Koroknay özvegyehttp://www.life.hu/bulvar/20150330-koroknay-geza-ozvegye-simon-eszter-ongyilkos-akar-lenni.htmlSúlyos terhet cipel és rendkívül szorult helyzetben van Koroknay Géza özvegye, Simon Eszter, aki jelenleg az egyetlen kiutat abban látja, ha önkezével vet véget az életének. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.