Meglepő vallomást tett a Nirvana frontemberének özvegye, Courtney Love.

21 éve, hogy meghalt a Nirvana legendás énekese, szövegírója és gitárosa, Kurt Cobain  a halála körülményeiről és okairól szőtt különféle teóriák pedig azóta is izgalomban tartják a világot.

Forrás: AFP/Ben Gabbe

A mindössze 27 éves zenész a hivatalos álláspont szerint önkezével vetett véget életének. Most egykori felesége, Courtney Love meglepő bejelentést tett: az immár 50 éves özvegy szerint volt férje miatta lett öngyilkos. „A megcsalás iránti vágyam tette őt öngyilkossá" – mondta el a Tribeca filmfesztiválon, ahol a Kurt Cobain életéről forgatott dokumentumfilmet mutatták be.

Ő csak otthon akart maradni, hogy heroinozzon és fessen. Szerettem flörtölni, de soha, soha nem csaltam meg őt" – tette hozzá Courtney. Kurt Cobain a zenekar befutása után nehezen tudott mit kezdeni a média és a rajongók fokozottan ráirányuló figyelmével, emiatt is vált élete utolsó éveiben drogfüggővé. A zenész holttestét 1994. április 8-án találta meg az otthonához hívott villanyszerelő.

Sztárok, akik a halált választották
Szépek, híresek és gazdagok voltak, mégis úgy döntöttek, hogy eldobják maguktól az életet. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a hírességeket, akik önkezűleg vetettek véget saját életüknek.