VV Fanni betegesen féltékeny

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
Dennis összeköltözés ValóVilág 7 féltékenység VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 7 szerelmespárja hamarosan összeköltözik. Dennis ettől reméli, hogy csillapodik Fanniban a féltékenység.

Fanni betegesen lesi Dennis minden mozdulatát. Mivel a villában a nap 24 órájában együtt voltak, nehéz megszoknia, hogy "szabadulásuk óta" nem tudja, miben mesterkedik a fiú – írja a Bors.

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

„Csak hétvégén tudunk találkozni, és ez nagyon rossz, főleg, hogy megszoktuk, hogy folyamatosan együtt vagyunk. Elmebeteg módon féltékeny vagyok, pedig bízom Dennisben" – magyarázta Fanni. Dennis az összeköltözéstől várja a megoldást.

„Egy hónap múlva szeretnénk összeköltözni, hogy Fanni abbahagyja a féltékenykedést. Kertes házban szeretne lakni, mert van egy kutyája. Minden erőmmel azon vagyok, hogy teljesítsem az álmát" – mondta.

Férfivélemény: 5 nőtípus, akit sosem visznek ágyba a pasikhttp://www.life.hu/intim/20121204-szex-szerelem-parkapcsolat-5-notipus-akiket-sose-visznek-agyba-a.htmlVannak olyan karakterű nők, akik szabályosan taszítják a férfiak többségét, és hiába nincs baj a külsejükkel, mégsem szoktak elkelni. (Barney Stinson szerint ők a "crazy eyes" csajok.) Pasiszemmel osztályoztuk a leghúzósabb típusokat.IntimThinkstockKristen Stewart a Coachellán leszbizetthttp://www.life.hu/intim/20150420-kristen-stewart-alicia-cargile-a-coachella-fesztivalon-buliztak.htmlA szupermenő fesztivál második hétvégéjén fotózták le a színésznőt párjával, Alicia Cargile-el.Intim--Vége? Nyári Dia és Tóth Marci különköltöztekhttp://www.life.hu/intim/20150420-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-kulon-koltozott-szerelmetol-toth-marcitol-az-x-faktor.htmlA Barátok közt Hannája és az X-Faktor énekese egy év után szétköltözött. Vajon mi történhetett?IntimOrigoHa törik, ha szakad, férjhez megy Szinetár Dórahttp://www.life.hu/intim/20150420-szinetar-dora-szineszno-leszogezte-ferjhez-megy-makranczi-zalan-szineszhez-hiaba-szolnak-a-pletykak.htmlNincs csúsztatás az időpontot illetően, hamarosan harmadszorra is kimondja a boldogító igent a szépséges színésznő. Az örömhírt Szinetár Dóra a közösségi oldalán osztotta meg.Intim--Cserpes Laurát ölelgeti Berki Krisztián?http://www.life.hu/intim/20150420-cserpes-laura-enekesnot-olelgeti-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje.htmlMegvan a kirakós hiányzó eleme? Titokzatos fotókon pózolt Berki Krisztián, aki hátulról megmutatta új kedvesét. Nem sokkal később Cserpes Laura is hasonló fotót posztolt.Intim--Bíróság előtt a japán vaginaművésznőhttp://www.life.hu/intim/20150419-birosag-elott-a-japan-vaginamuveszno-megumi-igarashi.htmlMegumi Igarashiról korábban már írtunk. Akkor a japán művésznőt letartóztatták, miután nagyjából 30 embernek küldte el a vaginájáról készült 3D-s fotót. Ügye most került bíróság elé, a nőnek bizonyítania kell, hogy amit csinál, az nem obszcén dolog, hanem művészet.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.