Mennyei mézeshetek: Máris nászutazik Ian Somerhalder és Nikki Reed

Forrás: Instagram/iamnikkireed -
házasság Nikki Reed Ian Somerhalder mézeshetek nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, alig egy évvel ezelőtt jött össze a két vámpírsztár, de a múlt hétvégén egy romantikus szertartás során kimondták egymásnak a boldogító igent. Most pedig már úgy tűnik, nászúton vannak.

Már akkor is meglepődtünk, amikor alig fél év együttlét után Ian Somerhalder megkérte barátnője, Nikki Reed kezét, de azt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy 3 hónappal a nagy lánykérés után máris megtartják a világraszóló esküvőjüket. De így történt, a fiatal feleség pedig azóta posztolt is egy szerelmes képet az Instagramjára:

Forrás: Instagram/iamnikkireed

A Vámpírnaplók szexi színésze és a szintén vérszívóként elhíresült Alkonyat-sztár a múlt hétvégén keltek egybe, mi több, már képek is kiszivárogtak a nagy napról - kattints ide és nézd meg, milyen gyönyörű menyasszony volt Nikki Reed! Az esküvő részletein túl most Somerhalder exe, Nina Dobrev érzéseire kíváncsi az egész világ: annak idején éppen őt pattintotta le magáról a vámpírfiú, hogy együtt lehessen Nikkivel, aki nem mellesleg Nina egyik jó barátnője is volt... A sztoriról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Édesapja ellenezte Trokán Anna házasságáthttp://www.life.hu/csalad/20150416-trokan-nora-szineszno-hazassagat-edesapja-trokan-peter-ellenezte.htmlA szép színésznő két válást csinált végig életében, de már sikerült mindkettőn túltennie magát.CsaládOrigoRihanna alul-felül villantós ruhában esküvőzötthttp://www.life.hu/trend/20150420-rihanna-enekesno-alul-felul-villantos-ruhaban-eskuvozott.htmlA szexi énekesnő Hawaii szigetén töltötte a hétvégét, ahol barátai körében ünnepelt. Rihanna a tengerparti bulira cici és popsi villantásra is alkalmas szettben jelent meg.Trend--Gasztro-lagzi: esküvőt szponzorál a legnagyobb gyorsétteremlánchttp://www.life.hu/news/20150408-a-hires-hamburger-etteremlanc-fizeti-joel-burger-es-ashley-king-jegyespar-eskuvojet.htmlNem mindig hátrány a furcsa név: Joel Burgernek és Ashley Kingnek most kifejezetten szerencsét hozott, hiszen egy híres gyorsétteremlánc bevállalta, hogy kifizeti a jegyespár esküvőjét. Ugye nem is kérdéses, hogy miért!?NewsOrigoTeljesíthető ma még, hogy szüzek maradjunk a házasságig?http://www.life.hu/intim/20120306-szerelem-parkapcsolat-szex-nelkul-a-hazassagig.htmlA Life.hu most annak járt utána, hogy a későbbi szexuális élet fejlődésére milyen hatással lehet az, ha a pár tagjai már a frigy megkötése előtt is élnek szexuális életet. A témát dr. Rusz Edit szexuálpszichológus segítségével jártuk körbe.IntimThinkstockNagy Feró világraszóló esküvőre készülhttp://www.life.hu/intim/20150410-nagy-fero-a-beatrice-egyuttes-frontembere-eskuvore-keszul-nagyfia-boti-elkelt.htmlElkelt a Beatrice együttes frontemberének a fia. Nagy Feró megnyugodott, hogy Boti nem marad a nyakán.Intim--Ez a jó házasság titka a szexi színésznő szerinthttp://www.life.hu/intim/20150426-ez-a-jo-hazassag-titka-a-szexi-szineszno-szerint.htmlÓriási változások következtek be a híres hollywoodi színésznő életében az elmúlt egy évben. Scarlett Johansson azonban, saját bevallása szerint, sosem volt még ennél boldogabb. Titkát pedig a nagyközönséggel is megosztotta.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.