Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, alig egy évvel ezelőtt jött össze a két vámpírsztár, de a múlt hétvégén egy romantikus szertartás során kimondták egymásnak a boldogító igent. Most pedig már úgy tűnik, nászúton vannak.

Már akkor is meglepődtünk, amikor alig fél év együttlét után Ian Somerhalder megkérte barátnője, Nikki Reed kezét, de azt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy 3 hónappal a nagy lánykérés után máris megtartják a világraszóló esküvőjüket. De így történt, a fiatal feleség pedig azóta posztolt is egy szerelmes képet az Instagramjára:

Forrás: Instagram/iamnikkireed

A Vámpírnaplók szexi színésze és a szintén vérszívóként elhíresült Alkonyat-sztár a múlt hétvégén keltek egybe, mi több, már képek is kiszivárogtak a nagy napról - kattints ide és nézd meg, milyen gyönyörű menyasszony volt Nikki Reed! Az esküvő részletein túl most Somerhalder exe, Nina Dobrev érzéseire kíváncsi az egész világ: annak idején éppen őt pattintotta le magáról a vámpírfiú, hogy együtt lehessen Nikkivel, aki nem mellesleg Nina egyik jó barátnője is volt... A sztoriról bővebben ide kattintva olvashatsz.