103. születésnapján veszi el szerelmét a férfi

Forrás: Facebook/ George Kirby -
esküvő eljegyzés unoka Guinness Rekord dédunoka szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 102 éves bácsi, George Kirby megmutatta a világnak, hogy a szerelemhez nem lehet elég idős az ember. Sőt, a házassághoz sem.

A bácsi és 91 éves menyasszonya, Doreen Luckie 3 évtizednyi randizgatás után döntöttek úgy, hogy összeházasodnak. A döntést az unokák különösen szorgalmazták. A szerelmeseknek egyébként összesen 7 gyereke, 15 unokája és 7 dédunokája van. A bácsinak a 3. és a néninek a 2. házassága lesz a mostani. Talán az utolsó is.

Forrás: Facebook/ George Kirby

A pár június 13-án kel egybe, George Kirby 103. születésnapján, amikor ketten együtt 194 évesek lesznek. Ezzel egyébként új guinness rekordot is állítanak.

A bácsi egyébként nagyon aktív a facebookon, de térdre ereszkedni nem mer, mert fél, hogy onnan bizony soha nem állna fel.

Anne Hathaway összeölelkezve sétálgatott férjévelhttp://www.life.hu/intim/20150505-anne-hathaway-es-ferje-adam-shulman-olelkezve-setalgattak-new-yorkban.htmlA színésznő és férje végigromantikázták a vasárnap délutánt New Yorkban.Intim--Nicki Minaj nem bírja kordában tartani a melleithttp://www.life.hu/intim/20150504-nicki-minaj-enekesno-mellei-kikandikaltak-a-bluzabol.htmlAz énekesnő imádja dús kebleit – amikor csak lehet kiteszi, vagy másokhoz nyomja őket. Intim--Cicit tapizott az utcán Gerard Butlerhttp://www.life.hu/intim/20150504-gerard-butler-szinesz-az-utcan-tapizta-le-baratnoje-cicijet.htmlA színész egyáltalán nem szégyenlős, az utcán kalandozott el a keze, ráadásul nem is akárhova – cicitájékra, a barátnője felsője alá.Intim--Meztelenül napozik a csodálatos Kelly Brookhttp://www.life.hu/intim/20150505-kelly-brook-meztelen-kepet-osztott-meg-magarol-instagramon-napozas-kozben.htmlA brit kebelcsoda kirakott magáról egy képet, az internet népe pedig azóta sem tér magához a döbbenettől, pedig ennél ízlésesebben nem is oldhatta volna meg a pucérkodást Kelly Brook.Intim--Antonio Banderas új barátnőjével romantikázotthttp://www.life.hu/intim/20150504-antonio-banderas-szinesz-uj-baratnojevel-nicol-kimpellel-romantikazott-londonban.htmlA színész London belvárosában vásárolgatott barátnőjével, Nicol Kimpellel, majd ebédelni mentek.Intim--Rita Ora pucéran pózolt - csupán egy vörös topán volt rajtahttp://www.life.hu/intim/20150504-rita-ora-enekesno-teljesen-puceran-pozolt-legutobbi-fotozasan.htmlAz énekesnő a legutóbbi fotózásán nem rejtette véka alá bájait és mindent megmutatott magából.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.