A fiatal énekesnőnek, Cserpes Laurának igazán bensőséges a kapcsolata az édesapjával, aki kicsi kora óta a legfőbb bizalmasa. Cserpes István most azt is megosztotta, milyen férfit nem látna szívesen lánya mellett.

Aggódó apukának vallja magát Cserpes István, aki ugyanakkor tudomásul veszi, hogy nem védheti meg a lányát mindentől. Pedig semmiképp sem akarja Laurát energiaszegénynek, frusztráltnak és csalódottnak látni. Azzal azonban tisztában van, hogy manapság kevés az igazi férfi.

Forrás: Forrás: MTVA/Nagy Zoltán, Facebook/Cserpes

„Ha úgy látom, hogy a szakadék felé tart, akkor is hagynom kell. Néha a rossznak is meg kell történnie ahhoz, hogy a jót bevonzzuk. (...) A mai férfiak többsége nem vállal felelősséget, csúsztat, játszadozik, szerepet játszik. Nem szeretném, ha a lányom egy szánalmas, enervált paprikajancsiba lenne szerelmes" – mondta a Best magazinnak Cserpes István, aki arról azonban nem mesélt, mit szól lánya és Berki Krisztián kapcsolatához.

Így indult Berki és Laura kapcsolata
„Amikor Krisztián elhívott, hogy találkozzunk, akkor arra gondoltam, a múltját már ismerem, de a jövő még megváltoztatható, azért találkoztam vele, mert meg akartam ismerni" - mesélte korábban Laura a kezdetekről.