Tavaly titkos szerelmi kapcsolatba bonyolódott Bálint Antónia, aki eddig sosem mesélt a rövid, de annál intenzívebb viszonyról. Az egykori szépségkirálynő azt is elárulta, már kész az új szerelemre. 

Jó ideje nem látni már férfit Bálint Antónia oldalán, aki most lerántotta a leplet a titokról és a Hír24-nek elmondta: tavaly volt egy kapcsolata, melyet nem akart a nyilvánosság elé tárni. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.huFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem hosszú, de annál intenzívebb kapcsolat volt, nem is tud róla senki, mert nem tártam nyilvánosság elé. Nagyon jó volt, és olyan dolgok miatt lett vége, amit nagyon sajnálok, de sajnos nem tudtam ellene tenni. Már túl vagyok rajta, és több okból is nyitott vagyok egy új párkapcsolatra" - mesélte az egykori szépségkirálynő, aki azt is elárulta, már nagyon vágyik arra, hogy párra leljen.

Ez azonban nehezebb feladat úgy, hogy nem jár szórakozóhelyekre, egyedül az interneten tud ismerkedni. Elmondása szerint netes udvarlói akadnak is szép számmal, volt, aki még házassági ajánlatot is tett neki, aminek ugyanakkor nem tulajdonított sok jelentőséget. 

Reméljük, Toncsi hamarosan megtalálja a szerelmet!