Rómában romantikázik Sarka Kata és Hajdú Péter

Forrás: Sarka Kata -
Sarka Kata Róma Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata a hétvégén a Facebookján újságolta el rajongóinak, hogy immár 9 éve van együtt Hajdú Péterrel, és nagyon boldogok. Most pedig nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett férjének. 

Sarka Kata romantikus római vakációval lepte meg férjét, a pár pedig szemmel láthatóan szuperül érzi magát Olaszországban. A Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata és Péter imádnak utazni, és ahogy mindig, most is megnézik a helyi nevezetességeket és természetesen kipróbálják az olasz gasztronómia remekeit is.

Forrás: Sarka Kata

És persze a közös szelfi sem maradhat el:

Forrás: Sarka Kata

Kiderült, miért szakított Irina Shayk Cristiano Ronaldóvalhttp://www.life.hu/intim/20150517-kiderult-miert-szakitott-irina-shayk-cristiano-ronaldoval.htmlValaha álompár voltak, de januárban felröppent a hír, hogy szakított Irina Shayk és Cristiano Ronaldo. Az okokat azonban eddig nem tudta senki, illetve csakis a párhoz közelállók. Intim--Dúl a szerelem Gáspár Bea és Győző között - "Bárki bármit mond, tesz, soha nem foglak elhagyni, Szerelmem!!" http://www.life.hu/intim/20150516-dul-a-szerelem-gaspar-bea-es-gyozo-kozott.htmlBár nem egyszer kijelentették, hogy vége, Győző Facebook-posztjainak tanúsága szerint nagyon is szeretik ők egymást. IntimOrigoDani Mathers az év legjobb nője a Playboy szerinthttp://www.life.hu/intim/20150516-dani-mathers-az-ev-legjobb-noje-a-playboy-szerint.htmlA Playboy május 14-én jelentette be, hogy 2015-re Dani Mathersnek ítélte a Playmate of the Year címet. IntimOrigoRékasi üzenetet küldött Pikali Gerda exének - "Mellőzd a továbbiakban a felé irányuló rosszízű megjegyzéseket, a fenyegetéseket, az utasítgatásokat!"http://www.life.hu/intim/20150508-rekasi-uzenetet-kuldott-pikali-gerda-exenek.htmlNem ápol jó viszonyt PIkali Gerda exférje Géza, és mostani párja, Rékasi Károly. A férfinek nem tetszik, hogy a színész pótapaként viselkedik az ő gyerekei fölött. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huVallomás: Nőügy miatt vesztette el barátját Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150512-nougy-miatt-vesztette-el-baratjat-berki-krisztian.htmlSzerelemről és barátságról beszélgetett vendégével Hódi Pamela és Berki Krisztián. Sok egyéb mellett az is kiderült, hogy Berkivel előfordult már, hogy egy szerelem miatt vesztette el az egyik barátját. Hogy miként, azt az alábbi videóból megtudjátok. Intim--Berki Krisztián szerelmes - De ki ez a lány? http://www.life.hu/intim/20150418-berki-krisztian-szerelmes-egy-lannyal-posztolt-rejtelyes-fotot.htmlHoppá! Intim fotóra bukkantunk Berki Krisztián Instagramján. Az Éden Hotel műsorvezetőjének barátnője van. Na, de ki ez a lány?IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.