Egymásnak háttal, a másik kezébe kapaszkodva áll a menyasszony és a vőlegény nem sokkal azelőtt, hogy örök hűséget fogadnak egymásnak. A csodálatos, intim pillanatot megörökítő fénykép vírusként terjed az interneten és a sajtóban egyaránt. 

Szinte az egész világot bejárta az észak-karolinai fotós, Dwayne Schmidt által készített esküvői fénykép, amelyen a vőlegény, név szerint Caleb Earwood tengerészgyalogos és menyasszonya, Maggie Earwood egymás kezét fogva és a másiknak háttal, meghatottan állnak a falnál, mielőtt kimondanák a boldogító igent.

Forrás: www.dwaynesimages.com

A fotográfus közösségi oldalára tette fel a fotót, amelyet mára több ezren osztottak meg és amelyről számtalan cikk is született.„Ott voltunk, hogy megtegyük közös életünk első lépéseit, és ezt nem szerettük volna Isten akarata nélkül. Hozzá imádkoztam ugyanis az én gyönyörű és okos feleségemért, akivel megáldott, és a csodálatos családért, amellyel összekötöm az életem" - mondta el a Today.com-nak a 21 éves vőlegény. Mivel a pár a hagyományok betartása miatt nem akarta látni a másikat a ceremónia előtt, hátat fordított egymásnak, Maggie pedig még az arcát is eltakarta kedvese előtt, hogy véletlenül se nézhessen rá. „Amikor először megfogtam a kezét, nagyon remegett, így tudtam, mennyire ideges. Megkönnyebbültem, hogy az az ember, akihez hozzá fogok menni, ugyanúgy érez Istenről, mint én" - tette hozzá Maggie. „Hálás vagyunk, hogy a fényképünk olyan sok embert megérintett" - zárta le Earwood.

5 esküvői fotós, akire érdemes odafigyelni
A legszebb pillanatok, giccsmentesen: ha fotóst választasz, érdemes törekedned a minőségi munkára, és persze az sem árt, ha választottadban akad némi kreativitás is. A Life.hu korábban ITT faggatott néhány magyar esküvői fotóst munkája szépségéről és kedvenc képeiről.