VV Iza a villán kívül is taktikázik

Forrás: RTL II -
VV Iza szerelem taktika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Iza télen szakított villabeli szerelmével, Krisztiánnal, azóta újra rátalált a szerelem. 

Nagyon szereti új párját Iza, de fél kimutatni érzéseit a fiú felé.

Forrás: RTL II

"Nagyon szeretem, de elővigyázatos vagyok. Mindig taktikázok, hogy felhívjam, ne hívjam, de szerintem ez normális, és kell is. Enélkül nem izgalmas az egész. Még le kell vetkőznöm a gátlásaimat is, hogy ki merjem mutatni az érzéseimet" -mondta a Reflektor című magazinban - "Nem vagyok bekorlátozva, mindkettőnknek vagy egy saját élete. Nem veszekszünk minden apróságon, a nézeteltéréseinket pedig felnőtt módjára meg tudjuk beszélni. Nincsenek gyerekes sértődések, és ordenáré beszélgetések. Ő az első ember az életemben, akire fel tudok nézni, és férfiként tekintek rá."

Amikor a férfiujjak kalandos felfedezőútra indulnak: az ökölszex nem szoftpornóhttp://www.life.hu/intim/20150601-okolszex-a-fajsulyosabb-elvezetekert-kezfej-a-huvelybe-igy-csinald-kimeletesen.htmlMinden nő tudja, hogy milyen (jó) érzés, amikor a férfiujjak kalandos felfedezőútra indulnak, de csak kevesen lelkesednek a gondolattól, hogy egy egész kézfej eltűnjön bennük. A fisting az egyik leginkább félreértelmezett nemi aktus, amire a legtöbben úgy gondolnak, mint a perverzió magasiskolájára, pedig a valóságban a szexuális élvezetek egyik igazán intenzív formája lehet, ha finoman és érzékien művelik. Gyorstalpaló kezdő öklözőknek.IntimThinkstockElkelt Iggy Azalea: nézd meg a millió dolláros eljegyzési gyűrűt!http://www.life.hu/intim/20150602-iggy-azalea-rappert-eljegyezte-baratja-nick-young-kosarlabda-jatekos-egy-hatalmas-gyemantkovel.htmlHatározott igent mondott a rapper kosárlabdázó szerelmének, Nick Youngnak és a hatalmas, 10 karátos gyémántkőnek.Intim--32 éve szerelemben! Goldie Hawn elárulta a hosszú kapcsolat titkáthttp://www.life.hu/intim/20150602-goldie-hawn-es-kurt-russell-32-eve-elnek-parkapcsolatban-a-szineszno-elarulta-a-hosszu-kapcsolat.htmlImmár több mint 3 évtizede él boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban Kurt Russellel a hetvenes-nyolcvanas évek komikája. Goldie Hawn egy magazinnak adott interjújában beszélt őszintén a házasság nélküli tartós szerelmükről.Intim--Ha létezik olyan, hogy Instagram-modell, akkor ő az: Juliana Proven, a nyár leányahttp://www.life.hu/intim/20150529-juliana-proven-szexi-instagram-sztar-es-divatmodell-igy-varja-a-nyarat.htmlKorábban Szuperkerek popsik, izgató mellek, feszes hasak című cikkünkben összeszedtük az idei év húsz legszexibb Instagram-sztárját. Akkori felsorolásunkban szerepelt Juliana Proven, de akkor csak egy gyors említést tettünk róla. Most azonban, hogy jön a nyár, jobban szemügyre vettük az Insta-modellt.Intim--Nyári Dia és párja csúnyán váltak elhttp://www.life.hu/intim/20150601-nyari-dia-es-parja-csunyan-valtak-el.htmlNyári Diána, és volt párja, az X-Faktorból ismert Tóth Marci útjai nemrég külön váltak. Dia legközelebb egy figyelmes férfival szeretne kapcsolatot.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huNicki Minaj őszintén beszélt az orgazmusrólhttp://www.life.hu/intim/20150531-nicki-minaj-oszinten-beszelt-az-orgazmusrol.htmlNicki Minaj-ról sosem azért hallottunk, mert visszafogottan viselkedett volna. Ezúttal kertelés nélkül, őszintén beszélt az orgazmusról. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.