Váradi Olaszt rokonával csalta meg a felesége

Forrás: Váradi Olasz/Facebook -
Váradi Olasz megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váradi Olasz válni akar feleségétől, aki megcsalta. Négy közös gyermekük van.

Se veled, se nélküled kapcsolatban élt egymással mostanában Váradi Olasz és felesége. Azonban a férfi sosem hagyta el feleségét, Debit. Legkisebb gyerekük márciusban született.

Debi Olasz egyik rokonával csalta meg férjét.

Forrás: Váradi Olasz/Facebook

"Valóban így van, de a részletekbe nem szeretnék belemenni. Mivel az életemben Isten és a tanítása az első, utána jön csak a családom, ezért képes vagyok a megbocsátásra. Debi nagyot hibázott, kiderült, beismerte. Emberek vagyunk, én is hibáztam már. Mindkettőnknek fájdalmas ez a dolog. Megbánta, ezért szeretnék mielőbb túllenni rajta" - mondta el a Borsnak Olasz, aki egyelőre úgy gondolja, válni szeretne, de még bármit hozhat a jövő. - "Sok mindent kell mérlegelni, és szem előtt kell tartanunk, hogy van négy közös gyermekünk, akiket fel kell nevelni. Isten is azt mondja, hogy meg kell bocsátani, de attól még, hogy esetleg elválunk, tudok jó apja lenni a gyerekeimnek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.