Ezért lett szexuálpszichológus Hevesi Kriszta

Forrás: Hevesi Krisztina -
Hevesi Kriszta szexuálpszichológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hevesi Kriszta sportos családból származik, talán éppen ezért is tanult sportpszichológusnak. Aztán az élet mégis más pályára terelte.

Hevesi Kriszta volt Czippán Anett és Berki Krisztián vendége. Kriszta első végzettségét közgazdászként szerezte, majd sportpszichológusnak tanult. Egy évfolyamtársa szexuálpszichológus szeretett volna lenni, Kriszta pedig segített neki megtalálni a képzést, ahol ezt tanulhatja. Ekkor kapott kedvet ő maga is a szakmához.

Az adásba gyerekkori fotókat is magával vitt, az egyiken furcsa nevű plüssállata, Büdi Leokádia is szerepel.

64 testi hibát számolt össze magán Somahttp://www.life.hu/intim/20150607-64-testi-hibat-szamolt-ossze-magan-soma.htmlNehezen fogadta el magát a mamagésa. Testi hibáit számolgatta, kineziológushoz és családállításra járt. Intim--6 tévhit a házasságrólhttp://www.life.hu/intim/20150605-6-dolog-amit-mindenki-rosszul-tudott-a-hazassagrol.htmlHa házasságot tervezel, friss házas vagy vagy szeretéd, hogy házasságot tervezhess, biztosan megijedsz egy-két butaságtól, amit a környezetedtől hallasz. Ne tedd! Eláruljuk, mi az a 6 dolog, amiben a legtöbben tévednek. IntimThinkstockBotrány! Rihanna terhes lehet DiCapriótól?http://www.life.hu/intim/20150607-rihanna-terhes-lehet-dicapriotol-egy-francia-lap-szerint.htmlSzaftos pletyka röppent fel egy francia bulvárlap jóvoltából. IntimOrigoVV Iza a villán kívül is taktikázikhttp://www.life.hu/intim/20150602-vv-iza-a-villan-kivul-is-taktikazik.htmlVV Iza télen szakított villabeli szerelmével, Krisztiánnal, azóta újra rátalált a szerelem. IntimOrigoCsak egy szál pisztolytáska takarja a dán politikus testéthttp://www.life.hu/intim/20150601-csak-egy-szal-pisztolytaska-takarja-a-dan-politikus-testet.htmlEnnél jobb választási kampány még nem volt: egy szál pisztolytáskában és cowboykalapban pózol a dán politikus.Intim--Pikáns szabadtéri szexsztorikhttp://www.life.hu/intim/20150529-pikans-szabadteri-szexsztorik.htmlAkik kipróbálták már a szexet nyilvános helyen, tudják, hogy nagyon izgalmas élmény, de a lebukás veszélye is elég nagy. Összegyűjtöttünk néhány pinkáns történetet. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.