Amber Heard elárulta, milyen a házasélet Johnny Depp-el

Forrás: AFP/Michael Buckner -
esküvő házasság Amber Heard Rumnapló Johnny Depp házasélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először beszélt házasságáról egy magazinnak adott interjújában a színésznő.

Valószínűleg nem egy nő figyelte irigykedve, ahogy Amber Heard szépen lassan meghódította a világ egyik legjobb pasijának tartott Johnny Depp szívét.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Johnny Depp legmenőbb karakterei

Mivel sokan vádolják azzal Johnny Deppet, hogy valójában minden filmjében ugyanazt a figurát játssza, így ITT cáfolatként elővettük a régi mozijait, és listát készítettünk. Következzen Johnny Depp 9+1 legmenőbb arca - a Life.hu válogatásában!
Börtönt kaphat Johnny Depp a kutyái miatthttp://www.life.hu/news/20150526-johnny-depp-borton-es-penzbuntetest-is-kaphat-az-ausztral-hatosagoktol-kutyai-miatt.htmlKomoly büntetést szabhatnak ki a színészre, amiért az ausztrál törvényekre fittyet hányva becsempészte két yorkshire terrierjét a szigetországba.News--Irina Shayk tagadja, hogy viszonya volt a FIFA elnökévelhttp://www.life.hu/intim/20150609-irina-shayk-szupermodell-tagadja-a-viszonyat-volt-a-fifa-levaltott-elnokevel-sepp-blatterrel.htmlA spanyol El Mundo napilap állítása szerint az orosz szupermodell, aki most Bradley Coopert szeretgeti látványosan, egy volt a 79 éves Sepp Blatter szeretői közül. Shayk képviselete végre megszólalt.IntimAFPVégre előbújtak a friss házasok! Johnny Depp és Amber Heard kéz a kézben mutatkoztakhttp://www.life.hu/intim/20150421-johnny-depp-szinesz-es-felesege-amber-heard-eskuvojuk-utan-kez-a-kezben-mutatkoztak-ausztraliaban.htmlA friss házasokat régen láttuk, de most végre megmutatták magukat: a mai napon Ausztráliában landoltak, és kéz a kézben hagyták el a repülőteret.Intim--32 éve szerelemben! Goldie Hawn elárulta a hosszú kapcsolat titkáthttp://www.life.hu/intim/20150602-goldie-hawn-es-kurt-russell-32-eve-elnek-parkapcsolatban-a-szineszno-elarulta-a-hosszu-kapcsolat.htmlImmár több mint 3 évtizede él boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban Kurt Russellel a hetvenes-nyolcvanas évek komikája. Goldie Hawn egy magazinnak adott interjújában beszélt őszintén a házasság nélküli tartós szerelmükről.Intim--Megsérült Johnny Depp - Operálni kell a színészthttp://www.life.hu/drlife/20150311-megserult-johnny-depp-a-szinesz-a-karib-tenger-kalozait-forgatja.htmlVissza kellett térnie az Egyesült Államokba Johnny Deppnek. A színész éppen a Karib-tenger kalózainak következő epizódját forgatja Ausztráliában, ám most egy ideig pihennie kell. Dr. LifeOrigoJudi Dench levetkőzött és egy hatalmas homárt ölel magáhozhttp://www.life.hu/intim/20150601-judi-dench-fiona-shaw-es-julie-christie-meztelenul-pozol-egy-allatvedo-szervezet-kampanyaban.htmlA 80 éves színésznőn kívül még a Harry Potter sztárja, Fiona Shaw és az Oscar-díjas Julie Christie is ledobta a textilt.IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.