A nemi erőszak tényleg a nők felelőssége?

Forrás: AFP/PhotoAlto/Laurent Hamels -
szexuális erőszak megelőzés nemi erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség "Egyenlő-e a Nő" című pályázatára készült az alábbi egyperces kisfilm, a rendőrség "Tehetsz róla - tehetsz ellene" nemi erőszak megelőzési kampányára válaszolva.

A videóban egy bulizni induló fiatal lány készülődését láthatjuk. A lány alaposan felkészül az éjszakára: több bugyit is magára húz, leszorítja a melleit, hosszú ruhát ölt magára, amire még egy overállt is felhúz, leszedi a sminkjét, és önvédelmi fegyvereket is bepakol.

A rendőrség szerint vajon valóban ez lenne a megoldás?

A kisfilmet Klopfstein László Bálint készítette.

Zabolátlan kancák, eszközként használt csődörök? Légy a lovaglás nagymestere!http://www.life.hu/intim/20130715-szex-orgazmus-parkapcsolat-a-lovaglas-muveszete-igy-lehetsz.htmlA lovaglás nem csak azt jelenti, hogy "zsupsz, nyeregbe pattansz", ennél sokkal többről van szó: változatosság, játékosság és kommunikáció nélkül nagyon gyorsan csökken az izgalmi barométer, és vége lesz a mókának, mielőtt a csúcsra érnétek. Ha nem elégszel meg középszerű élményekkel, a Life.hu most elárulja, hogyan emelheted művészi szintre a rodeózást.IntimThinkstockPeti vagy Péter? Ezek a nevetséges bakik zavarják a férfiakat az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20120511-7-kinos-szexbaki-amit-no-elkovethet-pasik-vallomasai.htmlMegkérdeztünk férfiakat, milyen kínos esetek történtek már velük az ágyban – és a korábbi cikkeinktől eltérően most azokra voltunk kíváncsiak, amikor a nő volt a ludas. Hét őszinte vallomás következik.Intim--Ki számít ma erkölcsösnek? Avagy ezért tesznek jó emberek rossz dolgokathttp://www.life.hu/intim/20150612-az-erkolcstelen-viselkedes-szeles-korben-elterjedt-jelenseg-az-elet-minden-teruleten.htmlAmikor egy erkölcsi dilemmával szembesülünk, segíthet a helyes döntésben az, ha már megtörténte előtt tudatában vagyunk a kísértésnek, és átgondoljuk a helytelen magatartás hosszú távú következményeit.IntimThinkstockEzeket a dolgokat feltétlen tudnod kell a nászútrólhttp://www.life.hu/intim/20150614-ezeket-a-dolgokat-feltetlen-tudnod-kell-a-naszutrol.htmlA lázas esküvői készülődésben hajlamos az ember egy-két dolgot elfelejteni, hiszen azt sem tudja, hol áll a feje. Néhány friss házas tippet ad neked, mikre figyelj, ha nászútra mész.IntimThinkstock11 tipp, amitől tényleg igazi lepedőakrobata leszelhttp://www.life.hu/intim/20150614-tippek-hogy-te-legyel-a-legjobb-az-agyban.htmlEzer meg ezer olyan tippet kaphattál már, hogyan kápráztasd el a partneredet az ágyban. De néhány részletre is érdemes odafigyelni, amellett, hogy a technikáidat fejleszted. Figyelj és tanulj!IntimThinkstockZabolátlan kancák, eszközként használt csődörök? Légy a lovaglás nagymestere!http://www.life.hu/intim/20130715-szex-orgazmus-parkapcsolat-a-lovaglas-muveszete-igy-lehetsz.htmlA lovaglás nem csak azt jelenti, hogy "zsupsz, nyeregbe pattansz", ennél sokkal többről van szó: változatosság, játékosság és kommunikáció nélkül nagyon gyorsan csökken az izgalmi barométer, és vége lesz a mókának, mielőtt a csúcsra érnétek. Ha nem elégszel meg középszerű élményekkel, a Life.hu most elárulja, hogyan emelheted művészi szintre a rodeózást.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.